tüm yüze gece yatmadan aloe vera jeli /vazelin sürüp sabah yıkamak?

uygulayan var mı aranızda, zararı yararı nedir bilen var mı? vazelinle olanın bi ismi vardı unuttum direk bi bakım şekli olarak yapılıyo sanırım, aloe verayı da bi arkadaşım o şekilde kullandığını söyledi o yüzden merak ettim

1. sanırım slugging deniyormuş şu vazelinli olana

19 mayıs 2022 22:16

2. a2 bence de öyle, bide şu mavi kapaklı vazelini asla tüm yüzüme buluyamam sanırım :((( cildim de kuru ama aloe verayı merak ettim

19 mayıs 2022 22:24

3. önce güzelce bakımını yapıp (serum nemlendirici vs.) sonra vazelinle nemi hapsetmek güzel bir yöntem fakat aloe vera bok gibi seçim cidden

19 mayıs 2022 22:57

4. aloe vera ile değil ama vazelinle slugging yapıyorum. özellikle cildimin çok yorulduğunu ve yıprandığını düşünüyorsam kullandığım serumları sürdükten sonra slugging ile uyumak bana çok iyi geliyor. sabah uyandığımda cildim neme doymuş oluyor, daha parlak ve dolgun görünüyor. altındaki ürünleri de hapsettiği için ben verim alıyorum. bazen de la roche posay'in cicaplast balm'ı ile slugging yapıyorum, o daha etkili oluyor tabii ama çok pahalı olduğu için ona fazla kıyamıyorum :( ama tabii ki etkileri kişiden kişiye göre değişir. tek kötü yanı yastıkların falan yapış yapış olması

19 mayıs 2022 23:11

5. bir de vazelinin içeriğini cildin emmesi mümkün olmuyor, çünkü taneleri cildin ememeyeceği kadar büyük. daha bilimsel araştırırsanız daha sağlıklı açıklama bulursunuz bu konuda, benimki üstünkörü bir özet. bu yüzden sağlıklı olmaması ya da sivilce yapması gibi bir durum olmuyor

19 mayıs 2022 23:13

6. Süslü ben bunun adını vesaire bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum.Genelde tüm nemlendiriciler sivilce yaptığı için ben yatmadan önce dmrt damla niacin serumu iyice yediriyorum.Beşdakika sonra da iki parmak boğumu kadar aloe vera jelini üzerine sürüyorum.Bir aydır bu rutini uygulayıp uyuyorum ve cildim hem sağlıklı hem de neme doymuş görünüyor.Sabahları da hyaluronik asit üç dört damla ve aloe vera jeli sürüyorum.Bunlar emildikten on dk sonra güneş kremimi sürüyorum.Normalde fondoten acayip pütürlü durduğu için yüzümde sürmekten kaçınırdım ama bu üç ürünü birlikte sürdükten sonra fpndoten çok güzel duruyor.

20 mayıs 2022 00:24

7. a4 kullandığım bi ilaçtan cilt bariyerim çöp oldu o yüzden hiç bişey kullanmıyorum bayadır korkudan. Kapalı komedon için cica öneriyolar sanırım kullanıyosun sende yorumun nasıl ürünle ilgili? Onun dışına vazelini basic bi nemlendiricinin üstüne sürerek uyumayı bi deniyeyim ama yapışkan olduğu için ben de hiç hoşlanmıyorum yapısından

20 mayıs 2022 12:41

8. a5 vazelinle ilgili araştırma yapınca olumsuz şeyler ya da gereksiz olduğu yönünde şeyler okudum ama aloe vera kullanmayın yüze sürmeyin gibi şeyler hiç görmedim bide daha masum bitkisel geldiği için nemlendirici üstüne sürüp uyanınca yıkamayı deneyeceğim sanırım,, rutinin için de çok teşekkürler <333

20 mayıs 2022 12:44

9. Rica ederim süslücüğüm umarım cildinize iyi gelir...<3

20 mayıs 2022 14:56

10. Ss, kapalı komedona yararlarını bilmiyorum açıkçası. Cicaplast cilt bariyeri onarıcı, iyileştirici. Ben de onun için kullanıyorum ve bence gerçekten mucizevi. Yaraları çabucak iyileştiriyor, cildi sakinleştiriyor, kızarıklıkların sönmesine yardımcı oluyor. Ben vücudumun her yerine ve her şey için kullanıyorum, çok da memnunum

20 mayıs 2022 15:47