tüyap kitap fuarında çalışmak için ne yapılır?

merhaba süslüler, fuarda çalışmak istiyorum ama yayınevleri standda çalışacak insanları nasıl buluyor, nereye ilan veriyor bilmiyorum. daha önce çalışanlar nerelere başvurmuştu?

1. valla bizim okuldaki kızlar çalışıyordu ama öğrenci işlerinden duyuruluyordu galiba, oha okul illegal işlere mi bulaşmış yani ?

25 eylül 2019 12:05

2. Süslü selam ben fuarda çalıştım ama yayınevi bünyesinde değil. yayınevleri nasıl buluyor bilmiyorum.

Ben bir ajanstaydım ve bize sürekli x fuarı için kayıt/anket/turnike elemanı aranıyor diye mesaj atılıyordu. Uygunsan gidip çalışıyorsun

25 eylül 2019 12:08

3. Yok canım neden illegal olsun aksnss muhtemelen yayınevleri üniversitelere bilgi veriyorlardı, malum genelde öğrenciler çalışıyor fuarda.

25 eylül 2019 12:08

4. Ajans işini biliyorum anonim 2, ama tüyap daha farklı oluyor bence. Ya da belki de onlar da ajanstan buluyordur emin değilim

25 eylül 2019 12:10

5. ajanslardan buluyorlar. mesela direkt tüyap bünyesinde çalışacaksan bu ajans temin ediyor.

25 eylül 2019 12:21

6. Farklı şehirlerde fuar olduğu için kendi personellerini getiremeyebilirler diye düşündüm. Benim bir arkadaşım çalışmış süslü bir haftada 1400 vermişler

25 eylül 2019 14:23

7. Ben istanbulda değilim bilmiyorum. Belki bilen biri çıkar

25 eylül 2019 14:52

8. Ben yıllarca çalıştım. İlk çalıştığımda yayınevlerini tek tek arayıp fuar için eleman ihtiyaçları olup olmadığını sordum. Çoğu zaten eski çalışanlarıyla devam ediyor.Bu yüzden hayır diyorlar. Yılmayın ben nerdeyse bütün yayınevlerini aramışımdır. Biri evet demişti sonunda. Bir kere çalıştıktan sonra zaten her yıl onlar sizi çağırıyor.

26 eylül 2019 09:37