tırnakta siyah çizgiler.            ?

iki tırnağımda küçük kıymık gibi ince siyah çizgiler oluştu. internetten baktım çok alakasız garip şeyler çıktı. ufacık leke için doktora gitmek istemiyorum ama internette cilt kanseri falan bile denmiş. sizce önemli bi şey olabilir mi cidden 2 küçük siyah çizgi iki farklı tırnağımda. yaşayan oldu mu böyle bi şey

1. Süslü Google'a yazınca ince boydan boya uzun çizgiler çıktı öyle bir şeyse nedenini bilmiyorum. Benim tırnağım uzunken bazen içten zedeleniyor, uzadıkça da gidiyor. Kısa kısa, dediğiniz gibi kıymık görüntüsü oluyor. Bir sorun yaşamadım şimdiye kadar

23 mayıs 2021 09:44

2. süslü sen yine de cildiyeye görün bence ne olur ne olmaz, altında yatan sebep anlaşılsın yani birçok nedeni olabilir.

23 mayıs 2021 09:46

3. Evet boydan boya şeyler çıkıyor da öyle değil. Kıymık gibi. Zedelenme olabilir haklısın tırnağım uzundu, ikisinde de oluşmadı garip geldi sadece. Sağ ol süslüm

23 mayıs 2021 09:48

4. Süslüm rica ederim ama anonim 2'nin de dediği gibi bir görünmekte fayda olabilir.

23 mayıs 2021 09:49

5. Benim de küçük kısa bi siyah çizgi çıkmıştı üst tarafında tırnağımın ama bi şey olmadı geçti. Ama birden fazlaysa doktora gitmekte fayda var

23 mayıs 2021 10:07

6. Doktor bu yüzden mi geliyosun dicek diye korktum çok önemsiz bir şeyse 😅😁 sağ olun

23 mayıs 2021 10:08

7. Süslü kalıcı ojelerimi çıkarırken bende de buna benzer olmuştu. Tırnaklarım morarmıs demekmis. Ama senin dediğin tam bu mu bilemiyorum. Zedelenmeden olmustu benimki

23 mayıs 2021 10:31