Evet kullanıyorum ama rossmandaki takviye gıdanın kaliteli olduğunu düşünmüyorum.
oldu olacak kasaptan alın b12'yi lol hsdhdjkf rossman nedir ya. şaka değil he et alın, diğer seçenekten daha çok b12 alırsınız. rica ederim.
Teşekkürler. Vejetaryenim. Rossmann seçeneği daha mantıklı.
B12 için delta natura dil altı spreyi kullanıyorum vegan bir ürün.
süslü bence aile hekimine benexol yazdır daha güvenli.
ne gömmüşsünüz be rossmann'ı. altapharma marka vitaminler var ve gayet iyiler bence. ben altapharma a-z depot kullanıyordum bitirdim süslü şimdi solgar c vit kullanıyorum evde vardı diye. birden fazla markanın birden fazla çeşit vitaminlerini kullanıyorum dönüşümlü şekilde.
süslü yalnız şuna dikkat et içerik kısmındaki tabloda günlük ihtiyacın kaçta kaçını karşıladığı yazıyor, oranın yeterli olmasına bak. mesel şimdi baktım altapharma b12 efervesan'da 30 mcg varmış, günlük ihtiyaç zaten 2 civarı. gayet yeterli üstteki laga luga yapanlara bakmayın. boşuna bir ton para da harcamayın vitaminlere sırf marka diye. zaten içerik miçerik bilmeden burun kıvıranlardan dolayı millet köşeyi dönüyor böyle
Şaka gibi ya bütün cahiller doluşmuş her sorunun altına fikir beyan ediyorlar Allah'ın dangalakları
Yok Kasaptan alacakmış. Rossmann dediğin bir drogeriedir ve drogerie demek hafif ilaçlar kozmetik vitamin satan yer denektir. Allah'ın görgüsüz aptal cahili. Sinirlendim.
Soru sahibi süslü, evet kullanıyorum ve ben ee rossmanndan alıyorum. Son süslünün de dediği gibi kaç mg olduğuna bak kıtının arkasında. Yani üstünde b12+c vit diyor ama içinde çok az c vit olabilir gibi gibi.