tam tutan chocolate chip cookie tarifiniz nedir?

ben bu kurabiyeyi ilk yaptığımda efsane güzel olmuştu ama sık yapmadığım için unuttum yağ ve un oranını. şimdi yeniden yaptım ama tepsiya kustu bütün yağı ne yazık ki. ben şeker eklemiyorum çünkü içine 4 paket çikolata ekliyorum, şeker de eklesem bal gibi bir şey olur bu kez tarifte kullandığım yağ 110 gram un da 190 gramdı. daha fazla un eklesem un katılaşıyordu bu sefer. benim gördüğüm hamur kıvamı daha başka. ee ben nasıl yapacağım bunu?

1. tam istediğiniz cookie tarzı bu mu bilmiyorum ama damy's kitchen'ın en iyi çikolata parçacıklı kurabiye tarifi çokkkkkk iyi

29 aralık 2020 15:42

2. Süslü niye şeker eklemiyorsun ki. Bu kurabiyeye asıl kıvamını veren şey esmer şeker zaten. Çikolatayı azaltsan daha iyi olur bence. Ben en son YouTubeda emir yargının tarifiyle yaptım müthiş oldu kesinlikle tavsiye ediyorum

29 aralık 2020 15:55

3. Margauxthecook'un vardı. Onun tarifleri hep tam tutuyo güvendiğim tek sayfa instada

29 aralık 2020 15:56

4. Yerli yabancı çeşit çeşit tarif denedim bazıları mükemmeldi, bazıları tepsiye yayılıp birleştiler. Ancak son üç seferdir emir yargın’ın tarifiyle yapıyorum. Hem çok pratik hem lezzetli buluyorum. Artık mükemmel chocolate chip cookie arayışım sonlandı.

29 aralık 2020 17:49

5. Evet son süslüye kesinlikle katılıyorum ben de çok tarif denedim hiçbiri istedğim gibi olmadı emir yargınınki efsanee oldu tam starbucks kurabiyesi tarzı kesinlikle onu deneyin, youtubeda emir yargın cookie yazarsanız çıkar.

29 aralık 2020 17:54

6. Emir yargının cookie tarifi

29 aralık 2020 19:23

7. bu ne emir yargın virali mi :D soru sahibi benim de arayışlarım sürüyor ama sen bence çikolata sevdandan ve şeker eklememekten vazgeç ama sen bilirsin. süslüde genelde burcu eminoğlu tarifi öneriliyor sanırım ben de denemiştim ama hatırlayamıyorum güzel mi olmuştu nasıl olmuştu. benim tam istediğim subwayinkiler gibi :( subway double chocolate chip olanının tarifini yayınlamış onu deneyeceğim ben sanırım, (link: https://www.thesun.co.uk/fabulous/food/11532510/subway-make-double-choc-chip-cookies-home/ şu) ay (link: https://www.nefisyemektarifleri.com/bol-cikolatali-cookie-subway-double-chocolate-chip-cookie/ bu) da çok güzel duruyooor

30 aralık 2020 05:22

8. A7 harbiden viral gibi duruyor :d ama dediğim gibi yerli yabancı tarifler denedim burcu eminoğlu’ nunki normaldi çok efsane bir lezzet kıvam yoktu halbuki bayağı detay vermişti. Uğraştıcı olmasına ek sonunda biraz daha sert ve kuru bir kurabiyeydi. O da beğenildi ama dediğim gibi lezzet/uğraştırıcılık oranı en yüksek kurabiye ödülü eeeaamirciğime gidiyor :)

30 aralık 2020 15:13