tampon ve kızlık zarı hakkında?

süslüler denize gitmek istiyorum fakat regl oldum. acaba tampon kullansam kızlık zarına bir zararı olur mu daha önce hiç kullanmadım korkuyorum açıkçası?

1. eğer zarıma bir şey olur endişesi taşıyorsan hiç kullanma kimse burada sana bir şey olmaz boşver diyemez çünkü. korkuyorsun kullanma şu durumda.

9 ağustos 2018 00:14

2. Korkmakla alakası yok, hiç kullanmadığım için zararınıda bilmiyorum tabiki. Bunu öğrenmek istiyorum konu benim korkmam değil.

9 ağustos 2018 00:16

3. zar diyorsun işte tatlım tampon uygun kullanırsan zararlı değil aksine gayet pratik bir şey. sen kızlık zarına bir şey olursa diyorsan korkuyorsun demek o yüzden de kullanma. bu kadar. zar endişesi varken kullanamazsın zaten takıp çıkarma stresi kasar seni.

9 ağustos 2018 00:20

4. Bir korkuyorum diyorsun bir korkmuyorum sndmdsjssjs insanları azarlayacağına karar ver. Troll soru. geçin.

9 ağustos 2018 00:20

5. Olur.

9 ağustos 2018 00:30

6. tampon başlığını aç oku o zaman bir zararı olur mu diyeceğine. diyoruz işte ilk kez kullanacak biri olarak zara zarar verme korkusu varken bu durumda kullanma. yaşın mı küçük diyeceğim de gerçi zehir gibi kızlar da var burada ya neyse bunu bile algılayamayan insanlar gelip yazar olmuş burada soru soruyor. yumurtaya can veren rabbim sen aklımıza mukayyet ol.

9 ağustos 2018 00:38

7. Bunu bile algılayamayan yazar olmuş derken burası bilim yapılan bir yer mi? Burda evrim mi tartışılıyor? En zor matematik problemleri mi çözüyorsunuz siz burada? Saçma bulduysan güler geçersin, insanları rencide etme yeri de değil burası.

9 ağustos 2018 00:50

8. Sözlük gibi bir paylaşım sitesinin soru cevap bölümünde bilim yapma isteğiniz doğrusu takdire şayan

9 ağustos 2018 01:18

9. Kızlık zarının yerini biliyorum. Bu soruya bir şey olmaz diyende var olur diyende gördüğün gibi. Bunun bilip bilmemekle alakası ne ya? daha önce kullanmadığım bir aparatı soruyorum ben burda. Ayrıca tut ki bilmiyorum, bu da ayıp bir şey değil. İnsanlar buraya bir şeyleri bilmek için soruyor zaten senin tarafından mimlenmek için değil.

9 ağustos 2018 01:35

10. Evet insanın vücudunu tanıması güzel bir şey fakat bilmiyor olabilir arkadaşımız, kızlık zarından korkuyorsun, algılayamıyorsun gibi sert ve suçlayıcı üsluplarla cevap vermek bence kadınların yardımlaştığı bir platforma yakışmıyor.

9 ağustos 2018 01:41