tarihi 6 gün geçmiş yoğurt yenir mi?

arkadaşım bir şey olmaz zaten tamamen kimyasal, en fazla ekşimiştir ye gitsin dedi ama bilemedim. hep dolaptaydı ve bozuk görünmüyor.

1. Ben öyle olunca hamur işine katıyorum genelde ekşiliğini sevmiyorum çünkü yerken ama yenebilir bence

17 aralık 2021 13:23

2. yenir süslücüm. çay kaşığıyla tadına bak, bozulmuşsa aşırı ekşimiş olur zaten, anlarsın.

öteki süslünün dediğine katılıyorum, hafiften ekşimeye yüz tutmuş yoğurdu hamur işlerinde kullanabilirsin gönül rahatlığıyla

17 aralık 2021 13:25

3. Suslu sen bilirsin ama sut urunlerinde dikkatli ol ben olsam yemezdim

17 aralık 2021 13:32

4. çoook teşekkürler süslüleer <3 anonim 3 süslü bende sizin gibi düşündüm ama ucundan tadına bakınca yeni açılmış gibi olduğunu görünce yedim az önce :d

17 aralık 2021 13:49

5. Geçtiğimiz günlerde gıda teknolojisi uzmanı bir kadın vardı youtube da. Bazı ürünlerin üstündeki son tüketim tarihi için şöyle söylemişti; o tarihler tadı hiç etkilenmeden tuketebileceginiz tarihler takip eden bir haftalık sürede de tüketilmesinde sakınca yok yoğurt kefir hiç açılmamış uht sutler ve tereyağını örnek vermişti özellikle. Bunlar profesyonel pastorizasyon süreçlerinden geçtiği için açılmadığı sürece kesinlikle bakteri üremezmiş.

17 aralık 2021 13:53

6. Neler yediriyorlar bize yaa, 6 gün geçmiş ürün bozulmamis. Bir de o tarihleri guncelleyip bir daha satışa koyuyorlar. Anam gibi yoğurt yapmaya başlayacagim sanırım.

17 aralık 2021 13:54