tarot açılımlarını en doğru bulduğunuz youtube kanalları?

süslüler böyle genel açılım yapan tarot kanalları oluyor ya ben onlara bakmayı cok seviyorum, nyks hariç (onu zaten severek takip ediyorum) en doğru bulduklarınızı varsa paylaşabilir misiniz?

1. Tarot Faslı yazınca bir kanal çıkıyor baya uyumlu gibi

23 eylül 2020 23:07

2. Katina Kehanet ve Spirituallzim

23 eylül 2020 23:34

3. burada bir süslünün youtube kanalı var north tarot diye. 2 açılımını izledim çok doğruydu ikisi de, fakat bayağıdır video atmıyor umarım en kısa zamanda döner tekrar. onu tavsiye ederim

23 eylül 2020 23:45

4. İzlerken tutuyor gibi gelse de hiçbiri çıkmıyor süslü. Genel şeyler söylüyorlar biz zihnimizde ona uyduruyoruz. Yıllarca deli gibi fal baktıran ve son bir yıldır her gün belli bir süreyi YouTube'dan fal dinlemeye ayıran biri olarak söylüyorum fal diye bir şey olmadığını sonunda anladım ama şununki mutlaka tutuyor diyen arkadaşlar varsa denemek isterim ldksksmxm

23 eylül 2020 23:46

5. çok teşekkürler süslüler hepsine bakacağım önerdiklerinizin. <3

23 eylül 2020 23:46

6. İstisnasız hangi tarotu dinlesem evet size aşık, engeller, ama size aşık, engeller, şimdilik değil, ailevi ya da parasal sorunları olabilir, geri dönecek, sizi özlüyor. Gerçekte: başkasıyla ilişki yaşıyor. Sizi özlese dönerdi. Siz fal dinliyorsunuz tüm destelerde olumlu birinde demiyor ki sizi düşünmüyor ya da sizi sevmiyor herkes de aşıkmış vallahi maşallah. Abone toplamak için hep aynı yorum hep aynı şey. Çaresizlik insanı nelere düşürüyor gerçekten. Rastgele 5 video seçelim farklı kanallardan 10 cümleden 6 sı ortak değilse ben de hiçbir şey dinlememişim.

24 eylül 2020 01:00

7. tarot dünyası ve lerzanla tarot dinliyorum ben genel olarak ikisinden de memnunum

bir keresinde mesaj atıp silip ardından yanlışlıkla yazdım demişti flörtüm ve onun için tarot dinlerken lerzanla tarot yanlışlıkla mesaj attım yanlışlıkla aradım demeleri başlayacak demişti. direk tutturmuştu ve arayacak dediğinde arıyordu hep

24 eylül 2020 02:39

8. ayrıca bu ikisi kötü gördüyse söylüyor direk açık açık

24 eylül 2020 02:40

9. Lerzanla tarota özel olarak baktırdın mı hiç süslü?

24 eylül 2020 12:41

10. Lerzanla tarota özel olarak baktırdın mı hiç süslü?

24 eylül 2020 12:41