tarot bakanlar veya cadılıkla ilgilenenler hiç paranormal bi olay yaşadınız mı?

tarot bakan bi kıza keşke bende bakabilsem çok eğlenceli falan dedim ve tarota başlamadan önce korunma totem duvak vs şeylerden habersiz olduğu için sürekli cinler tarafından rahatsız edildiğini ama zararsız olduklarını ve artık alıştığını söyledi. ayrıca sürekli baş ağrısı çekiyormuş ve uyumadan önce aynalarını örtüyormuş. bu sitede çok tarot bakan var hiç böyle bişey yaşadınız mı veya witchcraft ile ilgilenen büyü yapan/yaptıranlar?

1. tarot bir fal değildir, ortaçağdan gelen bir sembol okuma aracıdır. eğitimlerini de aldım, bir senedir açılım yapıyorum ne cini saçmalamayın artık ya. tarot fal bakmak için kullanılmaz, kullananlar da şarlatandır.

21 mayıs 2023 11:26

2. a1 ne alakası var burda her gün en az bir tarot sorusu görüyorum buraya sormicam da nereye sorucam milleti aşağılayacağına git atom parçala sen

21 mayıs 2023 11:30

3. Ben bakıyorum suslum.İlk zamanlar bir ruya gormustum kabus otesiydi cok korkmustum bu yuzden kartlarimi atmistim.1 sene sonra tekrardan basladim kotu bir sey yasamadim yaptigim korunma da -korunma sayilir mi bilmiyorum- adacayi tutsusu ile kartlari kendimi odami tutsuluyorum.Baş agrisi mevzusu evet bende de oluyor kahve tarot hic farketmiyor hep bi bas agrim oluyor faldan sonra ama gecip gidiyor cok uzun sureli degil.Merak ettigin baska bisey varsa sorabilirsin.

21 mayıs 2023 11:35

4. 10 yıldır tarot bakıyorum hiç böyle şeyler yaşamadım sadece bazen ağırlık hissediyorum üstümde o da karşımdaki insanın enerjisiyle alakalı muhtemelen, bu tür cinler benle uğraşıyor vs. diyen insanların dikkat çekmek için yalan söylediğini düşünüyorum.

21 mayıs 2023 11:58

5. Tarot fal değil bu arada, eğer karmaya girmezseniz zaten enerji alanınızda sıkıntı olmaz. Normal şartlarda da enerjinizi temizlemeniz gerekiyor yani arkadaşın dediği hem doğru hem yanlış. Cinler vs durumu başka kanallara kayarsanız olur

21 mayıs 2023 12:36

6. ben cadıyım ve sinirlendirdin beni bu soruyla gece görüsürüz yawru