tatilde regl olanlar bi bakar mısınız?

bugün tatilin son günü, erken regl oldum sıcaktan sanıyorum.sadece güneşleneceğim kombin işini nasıl yapıyosunuz ya:( bu pedi napsam sağdan soldan gösteririm çünkü  . ilaveten tampon kullan diyecekler; ip kopma vukuatım var korkuyorum kullanamıyorum artıkın :(((

1. İşte bu yüzden menstrual cup

30 haziran 2023 11:36

2. Kullanabilenlere üst düzey saygı gösteriyorum o cup olayını beceremiyorum süslüm ben yüreğim kötüleniyor , bide miyomum var kanamamı zaptedemiyorum.bikini üstü + şort giycem galiba a1

30 haziran 2023 11:41

3. İp nasıl koptu süslü marka adı verebilir misin ya da kodlayabilir misin

30 haziran 2023 11:47

4. Eger biraz kapali kesim bir bikini altin varsa ped taktigin Camasirin/bikininin ustune bir bikini daha giyebilirsin ss. Ama o bölge biraz havasız kalacağı için pedini standarttan daha sık değiştirmen gerekebilir. Ben olsam bikini üstü şort yapardım

30 haziran 2023 11:49

5. Ben aşırı kanayan biri olmadığım işin kalın günlük pedlerden takıyorum devamlı değiştiriyorum hiç sorun yaşamadım

30 haziran 2023 11:54

6. Suslum altina sortu cekip oyle keyfina bakacaksin. Ust kismin bikini olacak.

30 haziran 2023 12:17

7. Süslü haki bikini üstü , krem şort ve hayvan gibi kat kat teyze donunun üstüne giydim , hasır çantamın kenarından da leoparlı bi pareo sallandırdım, hasır terlik mercan ojem de vardı güzel oldu iyi oldu , yerim sizi :)

Süslü o Allah'ın belası tamponun markası kutusu diğerine kıyasla biraz daha koyu renk olan

30 haziran 2023 12:24

8. 2 gun once tatile geldim regl bitmis gibiydi yani tek damla yoktu pedde. Ona guvenip dun bikini ve ustune acik mavi kot sort giyip gittim. Sahile bir vardim ki sortun onune kadar gecmis. Insanin kendi vucudu bile kendine boyle serefsizlik edebiliyor. Elimdeki soguk su sisesini sorta boca ettim bir tenhada o epey bir ise yaradi. Sonra ilk gordugum mekanin tuvaletinde sabunla yikadim. Mekanda tuvalete ped de koymuslar valla mucize gibi bir sey oldu o an bana. Sizin sorunuza cevap degil ama basina gelen olursa diye yazayim dedim care soguk su boyle bir durumda.

30 haziran 2023 13:30

9. Hafif kapalı bikini + şort yapınca çok bikini üstü gibi durmuyor normal kombinmiş gibi duruyor

30 haziran 2023 13:40

10. A8 bu şerefsizin bünyesi iki lokma güneşi görünce baraj misali açıyor kapakları.en kanamalı günlerde evde boş boş otururken içinden " gidem de şu pedi değişem" diye geçirdiğin an iki damla renkli pedle gözgöze gelirsin.iki adım dans et biraz alkol kokla falan hemen iniyor münasebetsiz.

A9; bu yorumundan ne anlamalıyım prensesim

30 haziran 2023 13:47