tek başına yemek yiyip içen birisini gördüğünüzde ne düşünüyorsunuz?

mesela bir mekana oturmuş yemek yiyor ama yalnız. veya puba gittiniz erkek arkadaşınızla bir kadın tek başına içiyor falan? ne düşünüyorsunuz aklınıza ne geliyor?

1. Hiçbir şey. Ben de öyleyim çogu zaman

4 eylül 2023 17:26

2. O tek basina yiyen icen kadin ben oluyorum. Hatta bu satirlari da tek basima ciktigim tatilden yaziyorum. Oncelikle dikkatimi cekmiyor aa tek basina biri var diye ozellikle. Bir sey de dusunmuyorum. Tek basina diye olsun mu? Yemesin icmesin mi? Benim hakkimda isteyen istedigini dusunebilir umrumda bile degil.

4 eylül 2023 17:28

3. Gelmiş yemek yiyo derdim ne denir başka ben de yapmak istiyorum bunu ama yalnız sıkılıyorum 2 kişi daha keyifli oluyoo dkskdskd

4 eylül 2023 17:32

4. Dünyanın modern bir dünya olduğunu, herkesin programının herkesle uyuşmayacağını, program ayarlayamayan birinin sırf yanında birileri yok diye kendini eğlenceden, yemekten mahrum etmemesi gerektiğini düşünürüm.

4 eylül 2023 17:36

5. Açıkçası şık bi mekanda biraz şaşırıyorum. Gelisiguzel bi yerse, acikmıştır ilk dükkana girmistir gbi düşünüyorum. Ama şık bi yerde tek başına birini görünce bi ilginc geliyo

4 eylül 2023 17:38

6. Bir şey düşünmem. Ben de kendi kendime bir şeyler yapmayı severim. Hiç 'acaba şu an ne düşünüyorlar benimle ilgili' diye de düşünmemiştim. Böyle hayat yaşanmaz ya.

4 eylül 2023 17:42

7. şu bir insanın tek başına bir aktivite yapması hakkında üzerine düşünelecek bir şey olduğu kanısı bir bizim ülkede var sanırım :d

4 eylül 2023 17:43

8. Bana dik dik bakıyorlar genelde

4 eylül 2023 17:45

9. kykda kalırken özellikle tek inerdim. ben yavaş yiyen birisiyim ve yemek yerken konuşmayı da sevmiyorum. kalabalık ortamda herkes hızlı hızlı yerken ben bitiremiyordum ve en son herkes beni beklerken de cokk rahatsız oluyorum. gerçi benim şansıma bizim kızların hepsi hızlı yiyordu yemeği. neyse yalnız yemeyi severim zaten tek inmeye alıştım dizi aciyordum uzun uzun 30-40 dakika rahat yemek yiyodum LoL. yemekhane beni görüp üzülen süslü sözlük yazarları var mıydı acaba.

4 eylül 2023 17:48

10. Hiçbir şey düşünmüyorum çünkü dünyanın en normal şeyi. O an yalnız yemek yiyor olması hayatında yalnız olduğu anlamına gelmiyor. Asıl garip olan acıktığı halde ya tek başına olduğu için yemek yemeğe utanan tipler. Tek başına kahve keyfi yapamamak, yemek yiyememel çok kötü

4 eylül 2023 17:55