tek gecelik ilişkiler hakkında düşünceleriniz nedir?

yurtdışındayım. ons, fwb normal ancak etrafımda duymuyorum. herkesin uzun ilişkisi var. etraf ne derden çok bulaşıcı hastalıklara karşı bilinçliler. türk arkadaşlarımda ise kadın olsun erkek olsun, kimin eli kimin cebinde belli değil. düzgün yaşayan arkadaşlarım da var ama diğerlerinin yaşam tarzı dikkatimi çekiyor. bunun nedeni; nasıl cinsel yolla bulaşan hastalıktan korkmuyorlar? arkadaşım da hpv var, korunmasız adamla birlikte oluyor. o adam da başka kadınlarla. adam bunla birlikte olmak yerine cinsel sağlığına dikkat eden escortla birlikte olsa daha az riskli değil mi?

1. Cinsel hastalığa dikkat eden eskort nasıl oluyor ki? Kondomla da geçiyor hpv.

4 ocak 21:38

2. Bence daha dikkatliler ya, seks isçilerinin yer aldığı bir etkinliğe gitmiştim. Sağlık kontrolleri vs. dikkat ediyorlar.

4 ocak 21:41

3. İyi de süslü hangi eskortun senin partide tanıştıkların gibi düzenli kontrole gittiğini nereden bilecek ki karşıdaki. eğer test sonucu isteyecekse bunu eskorttan değil Tek gecelik ilişki yaşamayı düşündüğü insandan da isteyebilir.

4 ocak 22:01

4. Ya şimdi karşında bir adam var çok eşli, onun takıldığı kadınlar da çok eşli. Bunu bilmeden birlikte oldun diyelim. Hastalık sende de olacak.

4 ocak 22:07

5. yani +10 kisiyle cogu zaman korunmasiz birlikte oldum. acikcasi hastaliklar konusunda bilincsiz biri degilim zaten biyoloji okudugum icin cogunu okulda bile gorduk. sadece benim basima gelmez ya cahilligimdeydim. ha sonuc ne oldu dersen klamidya + hpv'min oldugunu ogrendim. hpvnin hem sigil yapan risksiz turu hem de kanser yapabilen riskli turunden cikti. hangisiyle ugrasacagimi sasirdigim psikolojik olarak yorucu bi donemden gectim. o yuzden bilemiyorum suslu cahillik dicem. ben de yaptigim sekslerden pisman degilim cogundan cok keyif aldim ama keske yattigim kisi sayisini biraz az tutsaymisim ya da cogu zaman korunsaymisim ve hpv asimi olsaymisim...

dün 00:50

6. sen de pek bilincli degilsin baskalarini elestirmeden once kendine bak. saglik testlerini yaptiriyor dedigin seks iscileri hiv, hepatit,frengi baktiriyor bunlar apayri hpv apayri bir durum.

dün 02:26

7. şu an sevgilim var ama yurtdışında fwb takıldığım oldu. asla ama asla korunma olmadan kimseyle birlikte olmam. adamlar ben zaten çok kişiyle yatmıyorum, dikkat ediyorum diyor kadınlar da güvenip korunmasız ilişkiye giriyor büyük salaklık.

ha süslü ben etrafımda çok gördüm böyle ilişkiler insanı gerçekten yıpratıyor. "Ben zaten ilişki istemiyorum keyfime bakıyorum" diyip fwb'sini takıntı haline getiren, adamın bir tatlı lafı için ölüp biten kadınlar... ne istediğini bilmek ve özsaygını yitirmemek gerek.

ons hiç benlik değil. Tanımadığım, az da olsa bir şeyler paylaşmadığım birine cinsel çekim duymam.

dün 03:06

8. anonim3, bu kadar bilinçliyken neden korunmasız yaptın?

dün 12:10

9. ya süslü sanane ya anonim 3 ebesinden dolayi korunmasız yapmiş, soruda ve her cevabında insanlari yargılamak akıyor. Sen hoslanmıyorsan yapma ama diğer insanların neler yaptıgı yapacagı seni ilgilendirmez

dün 20:22

10. hangi ülkedesin?