tekstil ve moda tasarımcısıyım soruları alabilirim?

1. Sektörde tutunmak zor mu

27 kasım 2018 23:57

2. İlla ki çizim yeteneği gerekli mi?

27 kasım 2018 23:58

3. mezun olduğunuz gibi kendi markanızı açma gibi bir düşünceniz varsa sektörde tutunmak zor destek gerekiyor mutlaka bu aile olabilir edindiğiniz çevre olabilir yada tamamen o ortamlara girmekle alakalı. o ortamların asıl yüzü biraz farklı.

28 kasım 2018 00:06

4. gsf mezunuyum çizimin gerekli olduğunu düşünüyorum ama şöyle bir şey var herkes çizim yapabilir. yetenek var tabi ki ama okula hazırlanırken yaşadıklarımdan örnek vereyim yetenekli bi arkadaşım çalışmazdı uğraşmazdı ama azimli bir arkadaşımız her gün saatlerce çalışarak çalışmasının karşılığını aldı.yetenek bi yere kadar yani.

28 kasım 2018 00:08

5. Üniye hazırlanıyorum bu bölümü istiyorum önerir misiniz?

28 kasım 2018 00:24

6. öneririm hayatımda aldığım en doğru kararlardan biriydi.okuması biraz zor ve masraflı sadece ve lütfen sadece moda tasarım eğitimi veren bir okula gitme tekstil eğitimin mutlaka olmalı sektör için çok önemli. başarılar şimdiden

28 kasım 2018 00:40

7. Stajlar ve referanslar önemli mi?

28 kasım 2018 09:38

8. Evet önemli ben 4 stajımı da yeşimde yapmıştım bunlara ek olarak portfolyonuzu şimdiden oluşturmaya başlayın o da önemli

28 kasım 2018 10:29

9. Lisans okumayıp sadece sertifika veren kurslara gidip bu sektörde yer edinilebilir mi sizin görüşünüz nedir

28 kasım 2018 19:25

10. Sertifika veren kursların yaptıkları işleri mesela stilistlik öğrenciler okurken yapıyor aradaki en büyük farkı bu bu yüzden sektörde hangi alanda devam etmek istediklerine bağlı

28 kasım 2018 20:35