tepsi popo birine öneride bulunmak isteyen?

süslüler popom dümdüz, sinirimi bozmaya başladı. spor hayatıma dönem dönem giriyor ama maks 3 ay sürdürebiliyorum. 164 boyum 47-50 arası kilom. ne yapmalıyım? önerebileceğiniz bir youtube kanalı, bir rutin var mı? teşekkürler şimdiden

1. Bence her şeyden önce biraz kilo almalısınız

9 kasım 2022 20:51

2. kilomdan memnunum. boyuma göre özellikle, 50 kilo civarı normal duruyor. kaldi ki kilo almak var kilo almak var. açıklayıcı olursanız, kas oranını artırmak için beslenme önerisinde vs bulunsanız seve seve dikkate alırım, sorumun amacı bu zaten ama direkt "kilo almalısın" temelsiz kalan bir yorum. :)

9 kasım 2022 21:02

3. Hareket tabiki süslü merdiven çıkmak bile bence etki ediyor kalçaya .

Sorundan bağımsız sütyende kaç beden kullanıyorsun

9 kasım 2022 21:08

4. suslu benim de kucuk, seni anlayabiliyorum. is kilo almakla da bitmiyor cunku kucuk popolu insanlar popodan kilo alamadigi icin kucuk popolu zaten...hic gymde hocayla falan calistiniz mi? cunku popo agirlikli bir program ve proteinli beslenme ile 3 ay bile gozle gorulur bir fark yaratabiliyor. eger evde calisiyorsan da melisa sari diye bir kiz vardi adini yanlis hatirlamiyorsam. onun videolarina bakabilirsin

9 kasım 2022 21:08

5. Ee spor da yapmıyormuşsunuz kilo da almak istemiyorsunuz ne önerebiliriz ki? Geriye bir tek estetik yaptırmak kalıyor.

Ağırlık kaldırarak spor yapmalısınız ama bunu yaparken kilo da almazsanız poponuz hacim kazanmaz. Sıkılaşır sadece hatta spor yaparken yeterli protein ve besin almazsanız kaslarınız yıkıma uğrar poponuz daha da küçülebilir.

9 kasım 2022 21:14

6. Ağırlık çalışmalısın

9 kasım 2022 21:44

7. Sporla karın ve popo çalışıp düşük bel giymek

9 kasım 2022 21:49

8. ben kilo kesinlikle almam demedim ki, biraz detaylandırın dedim. ne yapacağımı, nasıl besleneceğimi ya da aldığım kilo ile yağlıdan çok fit bir görüntümün olabileceğini bilsem tabii ki alırım :) a4 beni çok güzel anlamış çok teşekkür ederimm öneriniz için. spora bir gazla başlıyorum, çok sık ve yoğun yapıyorum, haliyle sürdüremiyorum sonra da. daha önce hiç bir eğitmenle çalışmadım. çok ufak ağırlıklarla mesela youtube videoları ile çalışsam mesela haftada 4 gün 15 20 dakika, çok mu az olur?

9 kasım 2022 22:29

9. ay başla işte 5 kiloluk iki tane dumbel alıp, az spor hiç spordan iyidir. squat, romanian dead lift, hip trust allah ne versiyse giriş. youtubeda bir sürü kalça programı var gymde yapılan. karbonhidrat ve protein alımına dikkat et, kalorilerini say. tamam işte. insanlarda kas yapısı büyük ölçüde genetiktir ama göt kası öyle değil. doğru hareketlerle ağırlıklarla çalışırsan er geç götün büyür...

9 kasım 2022 22:40

10. Estetik ameliyat dışı bir çözüm yok, boşuna uğraşma