terazi erkeği boğa kadını ilişkisi?

susluler selam biriyle gorusuyorum terazi burcu yukselenini bilmiyorum ancak ben boğa burcuyum yükselenim terazi. burclara gore yasamiyorum tabiki ama kendimde bazi ozelliklerinin tuttugunu goruyorum bu adamdanda 3 bulusma olmasina ragmen cok hoslaniyorum ve burclarin uyumunu merak ettim. simdiden tesekkur ederim♥️

1. valla ben boga kadiniyim. herhangi bir burcla iyi bir iliskimiz olacagina inancim uzuuun zaman once kayboldu.

15 aralık 2019 22:40

2. Kaç kaç kaç kaç.... Aynı kombinasyonda üstelik de terazi erkeği boğa yükseleni, boğa kadını terazi yükseleni olanını yaşadım geçen sene. Şu an hoşuna giden ne varsa, ilişki ciddiye bindiği an 180 derece tersi olabilecek potansiyelde insanlar. Son derece kararsız, dengesiz, sorumluluktan kaçan insanlar. Ha bir de, o güzel ince ruhu etkilediyse seni, ilgisi azıcık azaldığında 10 numara hanzoya dönüşüyorlar. Çok dengesizler kısaca öyle söyleyeyim.. Aşırı! Boğa kadını için de fazla sorumsuz ve şıpsevdiler...

15 aralık 2019 22:54

3.  ayyy yorum icin coook tesekkur ederim. hakli cikicaksin gibi hissediyorum ama o kadar cok hoslaniyorum ki denemek istiyorum ya birde uzun zaman sonra gercekten biseyler hissediyorum iyi geldi motivasyonum artti

15 aralık 2019 23:17

4. Terazi erkeği bu sitede mimli süslü ahshsh adının baş harfi c ise kaç...

Yalnız terazi erkekleri gerçekten çok garip oluyor ya. En yakın arkadaşımı da bir tanesi almıştı avucuna yazık kız aylarca bekledi adamı sonra gitti başkasıyla sevgili oldu. ilişki istemiyorum deyip oyalamaya bayılıyorlar.

15 aralık 2019 23:20

5. Ben boğa yükselen aslanim süslü eşim terazi yukselenini bilmiyorum. 4 yıldır hayatimda kendisi. Kaç kaç desem mi bilemeyeceğim ama gerçekten zor insanlar. Bazen hay seni tanidigima taniyacagima dıııt yapıp evlendigime pisman olup arkama bakmadan kaçasım geliyor bazen de Allahim ne kadar sansliyim mutluyum diyorum. Kendileri dengesiz bizi de dengesiz yapıyorlar sanırım:)) bu kısmı yorucu. Bizler ne kadar sabitsek onlar o kadar kararsız. Duzeni oturtmana bagli burada da iş sana düşüyor cunku gercekten cok kararsizlar :) bence akışına bırak suslum olsa da olmasa da alinacak bir ders illa ki vardır diye düşünüyorum. Hayırlısı diyeyim en klasik kapanışla :)

16 aralık 2019 00:01

6. Aynı kombinasyonu bende yaşadım, bulunduğun şehirden taşın bence. Şaka bir yana olmuyorr( şehirden taşındığım şaka değil) biz fazla iyi kalıyoruz terazilere. Terazi egosu boğayı öldürür. Biz yandık sen yanma.

16 aralık 2019 01:10