terk edildiginizde nasil kabullendiniz?

sevgilim benden ayrıldı tamamen beni suçlayarak ilgisiz ve bencil olduğumu öne sürdü. onun kadar ince düşünceli degildim bu yüzden benle devam etmek istemiyor saygı duydum on gün oldu özür diledim barışmak istedim kabul etmiyor artık daha fazla uzatmak istemiyorum ama çok üzgünüm yemek yiyemiyorum sürekli dalıyorum, bu süreci nasıl atlatırım nasıl kabullenirim tavsiye alabilir miyim

1. Ss daha önceden de bu konu yüzünden tartıştınız mı veya senin ilgisiz olduğunu söyledi mi yoksa direkt ayrıldı mı ?

bugün 00:15

2. İlgisiz olduğumu söyledi evet ama ben onu seviyorum belli de ediyorum sadede onun gibi hediye supriz vs huyum yok doğum gününde o bana çok özelliydi ben o kadar özenli degildim. Beceremiyorum bunu anlamıyorum bu işlerden ama sevgimi anlamaması imkansız 2 senelik iliski

bugün 00:17

3. Bana senle yol yürünmez, bitme sebebi sensin vs dedi asla barışmak istemiyor kararı net yapacagim bir şey var mi onu da bilmiyorum

bugün 00:18

4. Ay inanmıyorum 2 senelik ilikşm bu yüzden bitti. Neden onun bana aldığı kadar hediye almamışım, bir şeyler yapmamışım, süpriz vs.. seninki yine medeni çıktı bu bana ne hakaretler etti se ayrıldı

bugün 00:28

5. Suslu ne oldu durumunuz yazdı mi hiç sonradan

bugün 00:33

6. Süslü benim de 1.5 senelik ilişkim aynı sebepten bittiği için sordum. İlişkinin başında geçerli bir ayrılma sebebi ama uzun ilişkilerde bahane bence. Senin karakterin böyle ve bunu bilerek ilişkiye başlıyor, seni suçlaması saçmalık.

bugün 00:41

7. Kadın olduğunuzu varsayarak yazıyorum, ne prensesmiş sevgiliniz, tabii ki o daha romantik olacak daha çok jest yapacak. Erkekler yapar böyle şeyleri. Sürpriz yapmıyorsun diye ayrılan erkek mi olur ya Allah korusun hepimizi.

bugün 00:56

8. Suslu bizim durum biraz farklı bu sebep degil tek. Geleceğe dair bir plan yoktu maddi durumdan dolayı ben de nasıl düzeltiriz konuşmak istiyodum hep olumsuz konuştu. Ben artık ayrılma konuşmasına geçecektim çok umursamadı sadede gel vs dedi ayrıldık gibi ama tam değil sonra ben konuşmak istedim o bu sebeplerden istemedi.

bugün 01:24

9. hoooop sıradaki.