tesettürlüler kıyafetlerinizi nerden alıyorsunuz?

kızlar tesettürlüyüm ve uygun güzel ve uzun kıyafet bulmak im kan sızlaştı resmen. herkes sokakta influencer tarzı blazer ceket altına kısa tişört kısa pantolon üretiyor ve ben bık tım. uyduruk kumaşlar fahiş fiyatlar saçma sapan tasarımlar... süslüler benim gibi olan var mı? nerden alıyorsunuz kıyafetlerinizi?

1. Minikterzi heqa bazen hooops

13 haziran 2021 12:14

2. Suslu selam,

Tesetturlu degilim ama instagramda karsima cikan ve cogunlukla tesetture uygun kiyafet satan birkac yer var gördüğüm. Ben de cok begeniyorum tasarımlarını ama henüz bir urun alamadim, o nedenle kalitesinden %100 emin degilim.

Manuka, suud collection, vesna design, fahhar design. 1 2 tane daha vardi ama bulamadim. Gorunce yazarim.

Bunlara ek; kalitesinden emin olduğum bir butik var. 2 tane keten gömlek almıştım ki cok tatli gomlekleri, etekleri vs var. Adı Faya Butik. Kumaşlar gercek ketendi, kaliteliydi. Kuru temizlemeye goturuyorum ben ketenleri ve kuru temizlemeci bile ne kadar kaliteli demişti. Onun linkini bırakıyorum.

(link: https://instagram.com/fayaboutique?utm_medium=copy_link Faya)

13 haziran 2021 12:16

3. a1 süsşü heqa çok uyduruk değil mi :( asla fotodaki gibi değil ürünleri ve çok şikayet var

13 haziran 2021 12:35

4. a2 süslü manukanın yan markası freshten şal almıştım fotoğraflardaki gibi çıkmadı. o yüzden manukadan da soğudum 🙄 bu arada faya butiğin kaliteli çıkmasına çok sevindim :d çünkü sütten ağzım çok yandı instagram butiklerinden bir şey almadan önce 5 defa düşünüyorum

13 haziran 2021 12:36

5. a1 ve a2'nin söylediği yerlerden alıyorum ben de ama hiçbiri lcw'den aldıklarım kadar dayanmıyor maalesef ve gereksiz pahalılar. Özellikle manuka ve suud markayız diye fahiş fiyat dayamanın ve oversize olayının bokunu çıkardı. Std beden üretip 36-44 beden arasına aynı şeyi iteliyorlar nasılsa oversize modası var diye. Lcw diyorum o yüzden. Özellikle tesettürlü kitlenin bol olduğu ümraniye gibi yerlerde mutlaka güzel bir şeyler buluyorsun. Geçen manuka'da satılan gömleğin neredeyse aynısını yarı fiyatına buldum.

13 haziran 2021 12:41

6. ben genelde diktirmeye çalışıyorum süslüm çünkü gerçekten piyasadakilerin kumaş kalitesi korkunç onun haricinde minik terzi, kadriye baştürk ten alışveriş yapıyorum, onun haricinde zara hm den aldığım elbiseleri de tunik olarak kullanıyorum

13 haziran 2021 13:07

7. a4 süslü ümraniyenin tam olarak neresi tam adres verebilir misin? istanbulda yaşamıyorum ama aık sık gidiyorum gittiğimde bakmak isterim.

Bu arada manuka hakkındaki yorumlarına katılıyorum. İnfluencerlara kutu kutu hediye gönderiyorlar, aşırı pahalı tanıtımlarla, influencerlara verilen reklamlarla dümdüz astarsız bir elbisenin fiyatı 300 tl oluyor

13 haziran 2021 13:23

8. a5 süslü önceden ben de öyle yapıyordum ama zara mango da hayal oldu artık 😬 En yiisi diktirmek veya dikiş kursuna gitmek gerçekten 🙄

13 haziran 2021 13:24

9. Bu arada koton da modest elbise koleksiyonu çıkarmış süslüler sarı bir elbise aldım kumaşı modeli güzeldi. Umarım yerli firmalar hızla modest koleksiyonlar çıkarırlar da şu kazıkçı butiklere, markalara bir tokat olur. lcw 2 senedir bu konuda çok iyi gerçekten.

13 haziran 2021 13:26

10. Süslü ümraniye merkez'de bir tane mağazaları var baya büyük. Bir tane de gene ümraniye merkez'e birkaç durak mesafede can park avm var orda da bir şubeleri var. Bazen gittiğimde inanılmaz güzel şeyler buluyorum bazen de talan edilmiş oluyor iki şube de :( umarım geldiğinde güzel şeylere rastlarsın. Lcw online da bak mutlaka. Bu arada fresh scarf için de gene ümraniye merkez'de şubeleri var. Ben hep ordan alıyorum görerek alırsan çok güzel şeyler var aslında.

13 haziran 2021 13:37