topuklu ayakkabı yüzünden kalıcı his kaybı yaşamış olabilir miyim?

süslüler günaydın. dün düğündeydim. ayağımı biraz fazla zorladım ayakta alarak ayrıca topuklu ayakkabı giyiyordum.(gizlinot: düğün ısrarları ) bir uyuşukluk hissedince çıkardım. ayak parmak uçlarımda hafif de olsa bir his kaybı var. korkum karpal tünel olması(gizlinot: sinir sıkışması demeye çalışıyorum. umarım doğru kullanmisimdir ). akşam gecmeyecek bir şey olduğunu farkettim aslında ama yakınlarım bize de oldu geçer vs dediler. şimdi sabah kalktım hala herkes uyuyor (şehir dışındaydi düğün). bugün hastaneye gideceğim ama çok panik yaptım uyanır uyanmaz buraya koştum. böyle bir şey yaşayan ve saatler sonra da olsa uyuşuklugu geçen var mı? son bir kaç ayda hep hastalıklarla uğraştım artık yeni bir şey gelmese keşke

1. Benim 1 parmağımda hissizlik birkaç gün sürdü ahahah şu an hiçbir sıkıntı yok. Hemen panik yapma

4 kasım 2023 10:31

2. Geçiyor kuşum. Kendi düğünümden sonra iki hafta kadar yaşadım o hissizliği sonra geçiyor. Panik yapma

4 kasım 2023 10:54

3. Teşekkürler süslüler cevaplariniz icin. içimi rahatlattınız (gizlinot: <3)

4 kasım 2023 14:12