tto markasının ürünlerini kullanan var mı?

hangi ürünler ve memnun musunuz?

1. lens suyu ve goz yikama kopugunu duzenli kullaniyorum cok memnunum, sivilcem ciktiysa kopugu icinde cay agaci yagi oldugu icin yuzume de suruyorum hatta dhsjh dgoz silme mendilleri gozlerimi yaktigi icin cok kullanamiyorum ama cok pratik iyi dusunulmus bi urun

24 şubat 23:27

2. Roza için öneriyorlar bana da ama güvenemedim

25 şubat 00:02

3. Goz sampuani mukemmel

25 şubat 05:49

4. Ben de şampuan duş jeli 2 si 1 arada ürünü var. Kokusu çay ağacı yağı gibi haliyle kötü ama üründen memnunum. Bitse alırım tekrar

25 şubat 16:32

5. Cok yeni demodex icin doktor verdi iyi geldi hemen

25 şubat 21:05

6. Ne verdigini yazmamisim sjjsjs temizleme kopugu ve dermodicos plus krem

25 şubat 21:05

7. Anonim 5 roza için yani dimi? Ben de bu iki ürünü sipariş verdim ve mucize bekliyorum altındaki yorumlara göre shshsh benimki çok başlangıç aşamasında ama kırmızı görüntüye iyi gelir umarım

25 şubat 21:44

8. Temizleme köpüğü mü? Ben jel olanı aldım ama yağlı ciltler için yazıyordu

25 şubat 21:45

9. Dermodicos plus krem ve tto temizleme jelini uzun zamandır kullanıyorum ve ara ara roza ataklarım olurdu yüzüm kızarır şişer uyuşur, dışarı çıkamazdım acıdan o derece. Bir senedir hiçbirini yaşamıyorum. Bana profesör dermatolog reçete etmişti. Güvenilmeyecek hiçbir tarafı yok çoğu ürüne on basar

25 şubat 22:17

10. Ekstra olarak kendim çay ağacı toniğini de aldım sonradan. Ondan da memnunum biterse alırım

25 şubat 22:18