turk erkeklerinin esmer kadin nefreti nedenn?

kumral ve açık tenliyim yani şimdi alınıp soru açtın falan demeyin. neyse nereye gitsem esmer kadinlara sövüyorlar ama kendileri kıllı simsiyah tenli bakimsiz halleriyle kendilerini supermodel sanıyorlar. kac tane guzel esmer kadin gördüm ama yakışıklı esmer turk erkeği bir iki tane gormusumdur anca. siz ne dusunuyorsunuz? bence kendi kompleks ve tipsizliklerinden yapıyorlar. bir kadını elde edemeyince, iyy esmer igrenc zaten :((( diye ağlıyorlar. bir de kisa kadinlwra da aynısı. kendileri esmer ve kisa olunca begenilmiyorlar, o yüzden bu özellikleri taşıyıp beğenilen kadinlara sinir oluyorlar.

1. 1000 kere tartışıldı bu zaten

Dikkat çeken soru açayım diye yapmayacağınız şey yok. Soytarılar sizi

30 eylül 2021 19:35

2. Amaaaan Ortadoğu ezikliği işte. Sex education'ı izliyorum da belki biliyorsunuz dizi İngiltere'de geçiyor ordaki okulun popüler havalı güzel kızı ruby gayet esmer ve bunların "kıllı" diyeceği tipte bir kız. Kimsenin de aklına bu yüzden bu kızı aşağılamak gelmiyor.

30 eylül 2021 19:37

3. A1 ekşi sözlükte gündemde esmer kadınların iticiliği gibi birsey gordum. Ondan açtım biz de ayni dedikoduya yapalım diye.

A2 katılıyorum. Ortadogu erkeginin sarisin mavi goz takıntısı bi bitmiyor ya. Kendilerini de o standarda tabi tutsalar anlarlar ne kadar salaklık ettiklerini ama garip bir şekilde sarışın kadin esmer erkek seviyor, kıllı(iyy), göbekli seviyor diyr teselli ediyorlar kendilerini.

30 eylül 2021 19:40

4. A4 belki de haklisindir. Yine de özellikle bakimsiz ve çirkin erkeklerin bakımlı kadinlara laf etmesi bana daha cok dokunuyor. O yüzden daha fazla fark etmiş olabilirim. Bir de erkekler daha açık bir sekilde belli ediyorlar. Kadınlar A1'in yaptığı gibi belli ediyorlar ederlerse.

30 eylül 2021 19:46

5. Genel olarak obez vs değilseniz kadınları ten rengine göre ayiran erkek görmedim ben etrafımda.

30 eylül 2021 19:49

6. Yavv hepsinin aqq götü boklu onları yazanlar :dd

30 eylül 2021 19:50

7. Keşke nefret etseler de yerli yersiz salça olmasalar

30 eylül 2021 19:50

8. Takildigim her 9/10 erkek Kadınları ten rengine takintiliydi. Sarı açık buğday olmama rağmen bana bile esmer diyip üstüne bunu kusur gibi yansıtıyorlardi. Ve evet hepsi de habes maymunu gibi kıllı ve esmer erkeklerdi. Böyle bir şey var uydurma değil.

30 eylül 2021 19:51

9. A8 iyy ne iğrenç tipler ya. Bunlar bi de sarışın kizla olsa ona da esmer seviyorum der moralini bozmak için. Tek amaçları moral bozmak.

A4 biliyorum canim ama bizim kızlar resmen dünyanın en tüysüz kızları. Tuy almaya bu kadar ozen gösteren baska hicbir kadin yok. Avrupada kollari bacaklari her yerleri kıllı dolasiyorlar, onlar da tüylü aslinda ama nedense bu konuyu buyuten abartan yok. Turk kadınının kılına takilan erkekleri de o yüzden anlamıyorum.

30 eylül 2021 20:22

10. Hic duymadim erkek tanidiklarimdan boyle bisey. Tam tersi guzel yuz hatli ve esmer tenli kadın 👌🏻

30 eylül 2021 20:22