1. pastel'in nude single eyeshadow serisinde güzel mat bir turuncu far var, tam istediğiniz gibi.
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
- şikayet et
turuncu ve pudra pembe far
Günaydın süslüzadeler :) Malum bahar geldi derken yaz da kapıda. Ben de kendime hep aydınlık farları yakıştırdığım için açık ve fresh renklere yönelmeye başladım. Bir sürü paletim var ancak hiç turuncu rengim yok. Turuncudan kastım da fosforlu cevriye turuncusu değil de şeftali tonlu bir turuncu :d Pudra pembesi olarak da pigmentasyonu yüksek olan bir far önerirseniz çok güzel olur. Uçup gitmesin yapışsın kalsın göz kapağıma :d Özellik olarak; tekli far arıyorum çünkü palet çok var. Simsiz arıyorum çünkü %80 simli farlarım :(. Son olarak da öğrenci bütçemi sarsmayacak, 20 tl nin altı bir ürün arıyorum. Sevgiler, mis kokulu öpücüklerce <3
- cevaplar
2. Allıkları far olarak denediniz mi hiç? Ben bu amaçla kullanıyorum çok güzel oluyor :)
| cilt tipi: | kuru |
| saç tipi: | kuru |
| yaş: | 32 |
| saç rengi: | siyah |
- şikayet et
3. Çok mantıklı bir fikirmiş. Ben allık kullanmıyorum bu yüzden denememiştim hiç. Bu turunculukta önerebileceğiniz bir allık var mı peki :) (yazar: uraharakisuke )
Hemen dediğiniz seriye baktım. Sanırım 85 numara yani (link: https://www.pastelshop.com/gozler/farlar/nude-single-eyeshadow-peach-85 Şundan) bahsediyorsunuz. Gerçekten de ba yıl dııııım. Gözlerimden kalpler çıktı :d çok teşekkür ederim :) (yazar: irene adler )
- şikayet et
4. Bende h&m var onu kullanıyorum ama her hangi bir markada apricot veya coral tonları işinize yarar diye düşünüyorum :)
| cilt tipi: | kuru |
| saç tipi: | kuru |
| yaş: | 32 |
| saç rengi: | siyah |
- şikayet et
5. İki rengini çok çok beğendim ancak %30 indirim uygulamadı sepete eklediğimde. Bende neden böyle oldu acaba ki :( (yazar: elmo )
Teşekkür ediyorum not ettim tonları. İndirimde mağaza mağaza dolaşma vakti :d (yazar: uraharakisuke )
- şikayet et
6. turuncu far olarak bir allık önerim olacak :) daha dün ulaştı elime benim de. note markasının luminous silk compact blusher'larından 03 coral olanı. bahsettiğiniz gibi şeftalimsi turuncu, ışıltı içermiyor tamamen mat. şu an cosmetica'da %50 indirimde. 18.40 liraya düşüyor. ben rengini, dokusunu ve pigmentasyonunu çok beğendim. kesinlikle öneririm. hatta kusura bakmazsanız az sonra mesajlarınıza swatchlarıyla abanacağım :)
| saç rengi: | koyu kestane |
| ten rengi: | esmer |
| saç şekli: | dalgalı |
- şikayet et
7. Bundan haberim yoktu işte. Şimdi oldu. Teşekkür ediyoruuuum <3 (yazar: elmo )
irene adler