unoise bag çantalar nasıl sizce (foto ekliyorum)?

bu çantanın lilası hoşuma gitti ama bilemedim, giyimim genelde kot pantolon, tişört, spor ayakkabı şeklinde. kısın da tişört yerine sweatshirt oluyor. üni öğrencisiyim. sizce nasıl tatlı mı yoksa emekli doblocu enişte çantası mı? link yorumda.

1. ben de bu aralar bakıyorum bu çantaya, sevgilim beğendi annemle arkadaşım meh dedi çok kararsızım iyi ki açtınız soruyu :D bej veya siyah düşünüyordum ben ama lila rengi de çok güzel

10 şubat 2021 22:45

2. (link: https://www.instagram.com/p/CG0Ld0PHEii/?igshid=1004dea2d1ubr Bunu begendim)

(link: https://www.instagram.com/p/CK6xe5yp-Y_/?igshid=14wyw5zh1gmpl Bu da hos)

10 şubat 2021 22:46

3. tatliymis beğendim

10 şubat 2021 22:46

4. ben bunları da munileri de çok beğeniyorum, tarzı renkli olanlara streetwear giyinenlere çok yakışıyor bence

10 şubat 2021 22:47

5. a1 farkli basic cantalarim da var ama bunu da her gun olmasa da gunluk takarim diye farkli bir renk alayim siyahtansa dedim ama surekli kullanilacaksa siyah bej gibi renkler avantajli. bir de inek desenlisi de cok tatli geldi bana ama ben de senin gibi kararsizim. dolap uygulamasinda baska benzerini 33 tl ye gordum az once kiyamazsam onu alirim artik😂.

a2 ve high susluler begenmenize sevindim. Tam da street wear giyiniyorum. Cok nadir klasik giyinirim kafama eserse.

10 şubat 2021 22:51

6. Bu arada high munilere baktim onlar da cok tatliymis ama unoise daha tok duruyo sanki.

10 şubat 2021 22:52

7. Süslü bence güzel ama çok pahalı o kadar para vermezdim. Çok benzerleri ohana da var bir bak istersen

10 şubat 2021 23:16

8. İnek desenlisini aldım ve geçtiğimiz yaz çok sık kullandım gerçekten kullanışlı ve sağlam. Makineye attım hiçbir deformasyonu olmadı

11 şubat 2021 00:04

9. A4 tesekkur ediyorum hemen bakiyorum. 180 tl biraz pahali gibi ama alina da bilir kaliteliyse. A5 valla ben de her an ineklisini alabilirim ki ya lilayi ya onu alacagim muhtemelen😂 cok tatli gercekten de. Genis bi canta, Saglam da diyorsun parasina deger gibi gorunuyor sizin ve diger suslulerin yorumlarindan hareketle

11 şubat 2021 02:05