uzun süreli ilişki içindeyken başkasına cinsel çekim duymak?

öyle 3-4 aylık ilişki değil de 5-6 yıldan sonrası için, başkasına cinsel çekim duymak ama fiziksel ya da duygusal hiçbir şey yaşamadan sadece mastürbasyonda vs fantezi kurmak normal midir yoksa sizce aldatma sayılır mı? (bence normal ama genelin düşüncesini merak ettim)

1. Erkek yaparsa anormal, kadın yaparsa normal size göre. Tabii ki normal değil. Başkasına çekim duyuyorsan ayrılma vakti gelmiştir, kankalık değil bu. Ya da tutkulu bir aşkınız yok bu daha da kötü

8 ekim 2022 15:33

2. Aldatma sayılmaz ama normal değil. Başıma geldi ayyynısı. Ben mast falan düşünerek yapmadım ama adamı görünce kalbim çıkacak gibi oluyordum. Sonra ben elin adamına yükselirken sevgilim de beni aldatmış. Karma mı ne boksa. İkisiyle de olmadı hem hayatımın aşkını kaybettim hem güvenimi.

8 ekim 2022 15:43

3. Kadın için de erkek için de normal bence ne farkı var ki bu durumda cinsiyetin? Porno izleyip fantezi kurmaktan farklı olduğunu düşünmüyorum. Partnerin gözüne sokup "bak şu adam/kadın çok çekici" falan demedikten sonra bi sıkıntı yok bence. Bu arada benim durumumda duygusal hiçbir şey hissetmiyorum öyle kalbim çıkacak gibi falan olmuyor. Çekici bulduğum kişi/kişiler Bekar olsam bile sevgili olacağım kişiler değil Sadece bi sevişirdim :d

libidom ve fantezi dünyam partnerimden fazla. Bana kalsa her gün çeşit çeşit şekillerde sevişmek isterim, partnerime haftada 3 fazla geliyor.

8 ekim 2022 16:02

4. Tanıdığım/tanıdığı birinin hayali fantezi dünyasını süslüyorsa kimse kusura bakmasın, beynini boşalttıktan sonra ayrılırım. Bence aldatmadır, çünkü hayal edilen kişi tanıdık.

8 ekim 2022 18:32

5. Bence bu herkesin başına geliyor. Bu konuda bir hamle olmadıkça aldatma sayılmaz

8 ekim 2022 20:50

6. ben bunun fiziksel (mastürbasyon, cinsel çekim) türünü değil de duygusal olanını yaşıyorum.

benim ilişkim 4.5 senelik, aralıkta 5. senemiz olacak. sevgilim, bir kadının bir erkekte isteyebileceği her ama her şeye sahip. o yüzden kendimi hep çok şanslı görmüşümdür. yazın evlenmeyi düşünüyorduk ama hala evlilik teklifi gelmedi. neyse.

bir de bir bey var, ben bu adamla hiç yüz yüze tanışmadım. 2019 senesinde bana twitterden yazdı ama ne yazış yani, çok büyük ilgi alaka. instagramdan da takipleştik. sonra bana kahve içmeyi teklif etti. instagrama değinme sebebim, instagramımda sevgilimle fotoğraflarım var, bunları gördü ve sevgilim olduğunu bildiği halde kahve içmeyi teklif etti. "bir gün kadıköye gel sana kahve ısmarlayayım" dedi, ben de "kadıköy'de mi yaşıyorsun ne güzel" türevi soruyu sıvıştırdım. "evet ama diğer soruya cevap vermedin" dedi ben de gülücük koyup evet dedim o da kapiş dedi. yani sevgilim var gelemem demek sert geldiği için soruyu bu şekilde sıvıştırdım. bikaç günlük bi muhabbeti. ondan sonra 2020 ocak ayında bikaç kere instagram hikayelerime cevap verdi o kadar. 2020 ocak ayında da sevgili yaptı, hala da beraberler. ve yemin ediyorum ki bunca zaman boyunca, bu çocuğa karşı hiçbir düşüncem, ,ilgim, duygum yoktu. sadece her hikaye veya fotoğraf paylaştığında ne kadar yakışıklı çocuk dedim. (gizlinot: çünkü gerçekten inanılmaz yakışıklı birisi öyle böyle değil)

her neyse ne olduysa bu ağustos ayında oldu. durrrrrduk yere çocuk aklıma düştü. ama durduk yere.ne bana yazdı ne ben ona ne başka bir şey. şimdi ağustostan beri sürekli twitterine girip twitlerini okurum ya da hikaye paylaştığında heyecanla izlerim falan.. ağustostan beri 1-2 kere o benim twitlerime yanıt verdi, o kadar. bir kere de bana benzettiği bi kızın videosunu attı bana instadan bu sen misin diyere.

yani uzun ilişkide başkalarına crush olmak normal bi şey, önemli olan bu konuda hiçbir şey yapmamaktır. ben de yapmıyorum zaten. sabırla bu crushımın geçmesini bekliyorum. bir diğer yandan da ilişkim son 2-3 haftadır inanılmaz kötü gidiyor, bikaç kere ayrılacağımızı bile düşündüm.

bunları neden anlattım bilmiyorum, belki de bu tarz bir şey yaşayan tek kişi olmadığını anlatmak için. bakalım sonum nasıl olacak, ya sevgilimden evlenme teklifi alıcam, ya ayrılıcaz her iki durumda da diğer adam ile bi şey olmayacak zaten sevgilisi var ve ben herkesin ilişkisine saygılıyım.. ama bu durumdan çok sıkıldım. sevgilim olup aklıma başka bir adamın gelmesini istemiyorum ama aynı zamanda isteyerek de yapmıyorum bunu.

8 ekim 2022 21:59

7. duygu suçu diye bir şey olamaz. önemli olan bu duyguyu besleyecek davranışlar sergilememek.

son anonim, partneriniz tarif ettiğiniz kadar harika ise ilişkinizdeki ayrılığa bile gidebilecek problem nedir merak ettim, çok özel değilse?

8 ekim 2022 22:14

8. Cinsel/duygusal çekim istemsizdir sonuçta, istemsiz olanlardan sorumlu tutulamayız ama bizim isteğimizle ilerleyen kısımlar sıkıntı. Seninki gri bölge bence süslü, bir de her gün yanyana olduğun konuştuğun iş arkadaşı gibi bişi ise tatsız ama sadece bi kere görüp konuşup bir daha iletişme geçmediyseniz belki yine kabul edilebilir.

9 ekim 2022 00:05

9. Normal bence hem kadın hem erkek için.

9 ekim 2022 00:39