vajinal fitil kanama yapar mı kızlar?

akıntı şikayeti için fitil kullandım kızlar ama kanama geldi. regl olmama daha çok var zaten regl gibi değil fitili koyduktan sonra iki gün gelip geçti. böyle bir şey yaşayan oldu mu?

1. Ben sık sık kullanmak zorunda kalıyorum malesef, ama hiç birinde dediğiniz gibi Bi kanama olmadı, normal regl gibi değil demişsiniz beni doktorum uyarmıştı akıntının rengi kokusu değişebilir korkma diye, acaba o tarz bişey olabilir mi diye aklıma geldi

26 ağustos 2024 01:14

2. yat uyu sabah doktora gidersin.

26 ağustos 2024 01:24

3. kanama değil de bende pembe akıntı yapmıştı 1-2 gün

26 ağustos 2024 01:32

4. a1 a3 pembe akıntı ve çok az kan şeklinde oldu kızlar sonra geçti. doktora soracağım zaten kontrolde ama korktum

26 ağustos 2024 01:45

5. İlacın ismi ne süslü ben de yakında fitile başlayacağım tatilimin vs bitmesini bekledim aynı ilaç mı acaba

26 ağustos 2024 01:47

6. a5 gyno lomoxin fitil süslü

26 ağustos 2024 01:52

7. Benimki de gynoflor yeşilli pembeli bir paketi var etken maddesi aynıdır muhtemelen kullanınca güncellerim süslü henüz başlamadım

26 ağustos 2024 02:13

8. Gynoflor kanama yapmaz büyük ihtimalle çünkü vajina florasını düzenleyici bir fitil o. Süslünün kullandığı tarz mantar, vajinit fitilleri yapabiliyor hatta prospektüsünde yazıyordur belki de.

26 ağustos 2024 02:31

9. Takarken tahrişten oluyor aynısı başıma geldi

26 ağustos 2024 08:17

10. bende yapmıştı süslü. kullanmaya başladıktan 3 gün sonra çok az kan görmüştüm. doktora sorduğumda fitil kaynaklı olduğunu söyledi. bazen tahriş edebiliyormuş ama sen yine de doktora muayene ol.

26 ağustos 2024 10:18