vajinanin ic dudaginda sislik?

iyi aksamlar herkese. doktorumdan anca cuma gunune randevu alabildigim icin o zamana kadar delirmemek adina burada sormak istedim belki fikri olan vardir diye. 3 gun once ic dudakta bezelye tanesi kadar bir sislik cikti. dayanilmaz olmasa da bir miktar aciya sebebiyet veriyordu ilk ciktigi gun yururken, otururken vs. 2. gunden itibaren aci azaldi, simdi cok az var. fakat son 2-3 saattir sildikce cok az kan lekesi gormete basladim, akabinde de ucunda kucuk, beyaz bi iltihap cikti. bunun ne olabilecegine dair bir fikti olan, benzer seyler yasayan susluler var midir? simdiden cok tesekkur ederim yardimci olacaklara

1. sivilce olabilir, ya da kıl dönmesi gibi durumlarda şişlik ve sonrasında patlamadan kaynaklı böyle şeyler olabiliyor.

18 ağustos 2020 22:43

2. merhaba, benzer bir sorunu ben 2 defa yasadim. bartholin kisti diye geciyor ismi, dilerseniz arastirabilirsiniz. aynisi midir bilemiyorum tabiki :)

18 ağustos 2020 22:43

3. Anonim 1 ve anonim 2 cevaplariniz icin com tesekkurler. Arastirmalarim sonucu ben de bartholin olabilir mi acaba diye suphelenmistim. Sizde bu nasil gecti anonim 2? Antibiyotikle mi yoksa cerrahi mudahaleyle mi? Bi mudahale gerekir diye cok korkuyorum :(

18 ağustos 2020 22:50

4. bende de geçen aylarda olmuştu 1-2 hafta şiş kaldı sonra 1-2 gün ağrısı çok arttı dokundukça en sonda oynarken sıktım baya iltihap geldi bilmiyorum yanlış mı yaptım ama geçti gitti şimdi.bende ilk çıktığında korkmuştum kistten vs.sizinkide öyledir kan iltihap geldiğine göre

18 ağustos 2020 22:59

5. Kendin sıkabilirsin orayı temizle içini hiçbir uyuşma olmadan direk işlem yapılıyordu bana az kalsın durun dedim. Devlet hastanesi kör topal işi. Bir kere benim kocaman olmuştu oturamıyordum. O kadar büyük temizleyince rahatlıyorsun. Üzerini dezenfekte ediyorsun. Ben okuduğumda geçmiyor dendi. Bir de kesildiğinde daha çok oluyırmuş bilmiyorum ben sıkıyorum hatamı ediyorum bilemiyorum ama antibiyotik verdi doktor içmüdshale edilmeyince

18 ağustos 2020 23:01

6. Sivilce gibi süslü anlattığına göre. Korkulacak bir şey değil.

18 ağustos 2020 23:26

7. merhaba suslum, ilk oldugunda ben oturmada ve yurumede ciddi zorluklar yasamaya baslamistim tipki sizin anlattiginiz gibi. doktor antibiyotik verdi fakat yabanci kaynaklar sicak suyun iyi geldigini soyleyince ben antibiyotigi hic icmeden sicak su tercih ettim, surekli dus aliyordum. bir gece de uyurken kendi kendine patlamis. zaten tecrubelerim patlamaya yakin oldugu anda agrinin iyice yukseldigi yonunde. Ikinci yine ayni aci ama bu defa daha tecrubeliydim, canimin cok yanmaya basladigi an ben o bolgeye disardan kendim bastirarak patlattim, ben patlatmasam muhtemelen 1-2 saat icinde yine kendisi patlayacakti.

19 ağustos 2020 00:10