vazelin göz altına sürülür mü sizce?

süslüler bi arkadaşım var göz altında derin çizgiler vardı bir kaç ay görüşmedik ve o çizgiler nerdeyse tamamen yok olmuştu ne yaptığını sorduğumda göz kreminden sonra göz altlarına çok ince bir tabaka vazelin sürdüğünü söyledi sizce de zararlı değil midir çünkü çok hassas ve ince bi deri ama değişimi kendi gözümle gördüğüm için de bi düşünmedim değil siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

1. Nemi hapsetme özelliği var vazelinin yani arkadaşının dediği doğru olabilir. Ama biraz riskli de bir yöntem yağ bezesi gibi nokta nokta şeyler de oluşabilirdi, onun cildi bu yöntemi kaldırabilmiş çok az sürüyorsa demekki

14 şubat 2021 00:25

2. nemi hapsediyor diye vazelin de göz altına sürülmez yahu göz altına zaten öyle her şey sürülmez saçmalamayın.

14 şubat 2021 00:29

3. Ayy sakın sürme vazelin falan süslü. Arkadaşının doğru söylediğini kafadan sallamadığını nereden biliyorsun? Burada bi yorumda okumuştum bi süslünün parfümü çok güzelmiş yolda bir daha hiç görmeyeceği insanlar çevirip sorduğunda bile parfümün adını vermiyormuş aklına gelen bir şeyi uydurup söylüyormuş.

Ayrıca kaç sene önce maybelline anti age eraser kapatıcı türkiye'ye ilk geldiğinde çok büyük olay olmuştu satışları tavan yapmıştı. Herkes gidip almıştı bi heves ben de almıştım. O ürün göz altı için özel üretilen bi kapatıcı olmasına rağmen bende yağ bezesi yapmıştı. Çoğu kişide de aynı sorun oldu buradaki başlığına baksan bile anlarsın dediğimin doğru olduğunu.

Sonuç olarak bence hiç bulaşma derim.

14 şubat 2021 00:42

4. Kedi çişi?