vişne çürüğü(bordo) opak olmayan lipgloss ya da parlak ruj önerisi arıyorum?

kızlar heeeelllp, bana bu tarz bi gloss ya da ruj önerir misiniz? (link: https://www.instagram.com/p/coz2s3xuz8p/?igshid=ymmymta2m2y= şu şekil) (link: https://www.instagram.com/p/co6bflmlukh/?igshid=ymmymta2m2y= ya da şu şekilde) bi el atın be kızlar

1. link bozuk

22 şubat 2023 23:13

2. hay böyle işe, yeniden linkledim

(link: https://l24.im/x2rb link 1)

(link: https://l24.im/s71j5wR link 2)

22 şubat 2023 23:14

3. tam böyle değil ama dediğiniz renk mac d for danger, çok güzel bir renk görsellerde koyu gelebilir ama ben fazlasını peçeteyle alıyorum çok güzel oluyor.

22 şubat 2023 23:21

4. bzim flormar golden rose gibi gubidik markalarımızı dudakları çöle çeviren kupkuru rujlar yapmak yerine biraz koreli markaları örnek alıp kaliteli, simsiz, doğal güzel dudak ürünleri yapabilseler keşke kafam kadar simli glossları var

22 şubat 2023 23:55

5. Nivea vişneli olan ve o tonlarda dudak kalemi böyle yapıyor ama gloss gibi dursun isterseniz şeffaf gloss üzerine sürebilirsiniz ya da vaseline var teneke kutuda o da parlak gösteriyor benim bu tarz

22 şubat 2023 23:58

6. 2. Link Clinique black honey 'i getirdi aklıma

23 şubat 2023 00:18

7. Bende missha'nın water light tint'i var. Rd04 koyu bir kırmızı rd02 ise çok güzel bir açık kırmızı, yapısı aynı videodaki gibi. Videodaki renk rd02 gibi

23 şubat 2023 09:37

8. Mac lustreglass business casual ve pda