viaport outlet avm gerçekten uygun fiyatlı mı?

süslüler iş için kıyafet almam gerekiyor ve takımlar bayağı pahalı. viaporta hiç gitmedim, 100 150 lira bile farketse benim için karlı olur. fiyatlar gerçekten uygun mu sizce? ona göre gideceğim

1. avrupa yakasındakinden bahsediyorsan evet süslü, çok fark ediyor. kotonda mesela iş kıyafetlerine yönelik bir bölüm bile var (gizlinot: daha resmi şeylerin olduğu bir bölüm var desek daha doğru olur) bu bölüm bedenlere göre ayrılıyor, ürünlerden tek kalmış oluyor ve %80e varan indirimler oluyor

2 temmuz 2021 20:50

2. Anonim 1 Avrupa yakasında olduğunu bile bilmiyordum süslü. Ben kurtköydekini kastetmiştim.

2 temmuz 2021 20:53

3. kurtköydekine de gittim ama hiç hatırlamıyorum, bilmiyorum süslü üzgünüm. bu arada şimdi baktım benim bahsettiğim venezia mega outlet olmuş, ilk açıldığında adı viaporttu da öyle kalmış aklımda.

2 temmuz 2021 21:04

4. Süslü benim gözlemime göre ürününe göre indirimler değişiyor. Geçen sene arkadaşım çok ucuza nike'tan etek almıştı. Hatta bir ara kuyruk vardı bu sene :d ama adidas'a girmiştim, nike'taki kuyruğu gördüğüm gün. 700 liradan 400 liraya düşen eşofman vardı, indirimli hali bile pahalıydı. Onun dışında da diyebilirim ki birçok mağazada çok fazla ürün var ve alanları büyük. Rahatlıkla bir şeyler bulursunuz diye düşünüyorum.

2 temmuz 2021 21:28

5. avrupa yakasında olduğunu hiç bilmiyordum ben anadolu yakasındakine gittim ve bazı mağazalar uygun ve bazıları tam tersine fahiş fiyatlı

2 temmuz 2021 21:46

6. kurtköydekinde beymenin outletini gördüm birkaç marka var bir de ama yolu çok ters yakınsa git süslü, goptakinde de koton ipekyolun romanın outleti var nikeın falan

3 temmuz 2021 17:36

7. Hepinize teşekkür ederim süslüler, viaporta gittim bugün ve gittiğime değdi.

3 temmuz 2021 20:30