vk hesabı olan var mı? ne amaçla kullanıyorsunuz?

1. Vk ne süslü

27 aralık 2020 14:19

2. Ben de onu soruyorum zldlzşd facebook gibi bir şeye benziyor ama bir insan niye vk kullanır merak ettim olayı ne

27 aralık 2020 14:20

3. porno sitesi olarak kullanıyor da olabilir, benim hesabım yok ama ekşideki girdilere bakabilirsin. herkes farklı amaçla kullanıyormuş

27 aralık 2020 14:26

4. normalde müzik uygulaması ama artık porno uygulaması olarak kullanıyor. yaygın olarak ruslar kullanıyor ama bizimkilerden de kullanan var

27 aralık 2020 14:28

5. (link: https://www.suslusozluk.com/soru/vk-uygulamasını-kullanan-var-mı?i=2128116 link)

27 aralık 2020 14:29

6. Eski sevgilim olacak pislik de kullaniyordu. Ben Rusça ogreniyor diye dilini gelistirmek için kullandigini düşünüyordum. Ama dikkat edince sırf rus kızlar ekliydi. Dil öğreneceksin erkek de eklemeyin öyle değil mi. Sevgiliyken hiç art niyetli düşünüp sorgulamadım ama ayrıldıktan sonra amacının abazanlik yapmak olduğu belli oldu.

27 aralık 2020 14:32

7. Agafafdhd bu ne ya. Sizce sorayım mı ne için kullanıyosun diye

27 aralık 2020 14:33

8. ben eskiden kullanıyordum takip ettigim birkaç rus model vardı fotoğrafları hoşuma gidiyordu o amaçla kullanıyordum. daha sonra kapattım fikrimi söyleyeyim bu uygulamayı kullanan insan illa porno amaçlı kullanmıyordur bence o kadar erişime açık porno izleme imkanı olan platform dolu çünkü.

27 aralık 2020 14:35

9. İşin garibi profilinde 1 kişi ekli, onun da hesabı silinmiş sanırım

27 aralık 2020 14:35

10. Vk facebook gibi bir site. Ama şu da var diyelim bir dizi izlemeye çalışıyorsunuz ya da film , çoğu zaman vk ya yüklüyorlar çünkü oradan kaldirilmiyor genellikle. Ben mesela hiç bulamadigim bir diziyi izledim buradan. Ayrıca buradan izlemek için hesap açmanız gerekiyor. Bu yüzden açtım ben hesap.

27 aralık 2020 14:47