whatsapp tek tik görünüyor ama telegramda online. bu nasıl oluyor?

sevgilimle kavga ettik whatsapptan mesaj attım, tek tikte kaldı 1 saattir. fakat telegramdaki son görülmesi 5 dk önce. acaba bilerek mi yaptı? bu nasıl oldu?

1. Wp bildirimlerini telefonun kendi ayarlarından kapatmıştır. Wifi'yı kesip bakıp çıkıyordur.

1 mayıs 2021 11:58

2. telegrama bilgisayardan girebiliyorsunuz telefonununuz kapalı olsa bile

1 mayıs 2021 12:02

3. Engelleme olunca fotoğrafı gidiyor diye biliyorum öyle bir durum yok. Az önce bir mesaj daha attım bu sefer çift tik oldu iki mesaj da. Ama tuhaf cidden anlamadım o kadar saat telegramda açık olmasına rağmen Whatsappta tek tik olması. Bildirimleri kapatıyor olabilir çünkü bir keresinde ağzından kaçırmıştı, akıllı saatinden WhatsApp bildirimlerini kapattım diye. Zaten ne zaman mesaj atsam hep geç cevap veriyor, şüpheleniyordum.

1 mayıs 2021 12:04

4. Farklı WhatsApp programları var brn de kullanıyorum. Mesajı okuduğun halde tek tikte bırakabilmek, son görmeyi dondurabilme, cevrimicini kapatma, cevapladiktan sonra mavi tik olması gibi özellikleri var hatta iletilme özelliğini kapatırsan cevapladiktan sonra bile tek tikte kalabiliyor. Evet çok haince ama kullanan çok kişi var :)

1 mayıs 2021 12:18

5. a5 haklı, pluas apk indiriyorsun telefonuna ve hayalet gibi takılıyorsun.

1 mayıs 2021 14:20