lekeler ve çukurlar var fondöten sürdüğümde daha çirkin duruyor napabilirim ya makyajla da çirkin görünecek isem ne anladım ben bu isten
cevaplar
Cildinizi temizleyip nemlendiriyor musunuz sabah ve akşam? Bir de güneş kremi kullanmalısınız. Bunları yapmıyorsanız milyar dolarlık da olsa ten ürününüz kötü gözükecektir.
Bir de makyaj bazı ile yapmayı deneyebilirsiniz.
21 şubat 2023 20:06
Evet a2 sabahları sadece su ile yıkayıp güneş kremi sürerim akşam da misel su +köpük temizleyici sonrasında nemlendirici. Sivilce izlerimin geçmesi aylar alıyor belki yıllar geç iyileştiği için de çukur skar oluyorlar
21 şubat 2023 20:13
Ben pudra da denedim güneş kremi üzerine ama yüz kıllarım belirginlesti belki pudranin kalitesindendir bilmiyorum pudra Maybelline fit me poreless pudra idi daha sonra da başka pudra denemedim . Şu an bb krem kullanıyorum düzgünce lekeleri kapatan mat duran bir fondöten öneriniz varsa alabilirim
21 şubat 2023 20:15
Maybelline fit me fondöten süslü mat ve kapatıcı bir fondöten
22 şubat 2023 07:57
İyi bri cilt bakımı rutini oluştursanız daha iyi olur. Nemlendirici, onarıcı ve leke giderici serumlar ekleyin bence.
22 şubat 2023 12:08
süslü benimde cildimde makyaj senin gibi kirli ve tuhaf duruyor. Skarlarım ve komedonlarım var. Uzun süre pahalı ürünlere ve fırçalara para harcadım ama mevzu aslında cildi hazırlamakmış. Makyaj öncesi iyi cilt bakımı yapınca daha önce kötü gözüken ürünler şimdi çok daha iyi gözüküyor. Ben bu kızın yaptıklarını takip ettim. Onun skarları benimkinden fazla ama cildi duru ve sağlıklı gözüküyor. Onu farkedince cilt bakımına önem verdim. Şimdi aydınlatıcı sürmeden bile cildim parlıyor ama kirli ve yağlı gözükmüyor
22 şubat 2023 12:33
Merhaba a7 dediğiniz reel video çıkmıyor hesap da bulamadım yine de teşekkürler