yüze lazer epilasyon yaptırmak?

kızlar yüzümde son zamanlarda tüylerde çok artış ve kalınlaşma oldu bıyık, kaş ortam ve favorilerim çenem ve boynumun orta kısmı erkek sakalı gibi çıkıyor çok moralim bozuk hayata küstüm az önce tüm yüzümü ağlayarak jiletledim. 23 yaşındayım. ne yapmalıyım lazerin işe yaramadığını duydum ankarada oturuyorum üstelik burada fiyatlar uçuk durumda işe yarayacağını bilsem ne pahasına olursa olsun yaptırırdım ama boşuna verecek maddi durumum da yok.ne yapmalıyım sizce en azından ankarada yüzünden lazere giden ve kurtulan süslüler varsa önerebilir mi şu an beni bundan daha fazla hiç bir şey mutlu edemez şimdiden hepinize teşekkür ederim.

1. ben seneler önce gitmeye başladım hala ara ara gidiyorum. dudaküstüm bitti. sadece bir adet tüy var ona da muhtemelen atış denk gelmiyor. favori bölgem de bitti. fakat yanaklarım ve çenemde bitme durumu yok. ben de 2-3 ayda bir gidip atış yaptırıyorum. gidemediğim zamanlarda da jiletle alıyorum. gayet memnunum. makine aleksandrayt.

genelde sorulara cevap yazmayı sevmiyorum ama sonunda mutlu olacağınızı yazmışsınız, umarım mutlu edebilmşimdir. sevgiler :)

12 haziran 2019 14:40

2. Süslü gidersen lazer makinesini araştır da git. Arkadaşım yanlış makine kurbanı oldu, daha fazla arttı. Detaylarını bilmiyorum maalesef. O da ağda yaptırıyor hep :(

12 haziran 2019 14:41

3. anonim 1- hangi cihaz ile yaptırdınız?

12 haziran 2019 14:48

4. 1. Süslüm içime biraz da olsa su serpildi.. Allah da seni mutlu etsin.  peki nereye gittiğini de sorsam söylermisin

12 haziran 2019 14:48

5. sevgili 3. anonim yazdım zaten ülkece okumaya ne çok üşeniyoruz. aleksandrayt :)

ya etik bulmuyorum aslında yer ismi söylemeyi. ben bu gittiğim yere çook uzun senelerdir gidiyorum hem el değiştirdi hem de adres. makinanın bile değiştiğini iddia ediyorlar.

bacağım için başka bir yer tercih ettim. alt bacağım bitti. tek tük var. tahmin edemeyeceğiniz kadar batık vardı, bebek poposu gibi şu an. fakat üst bacağım bitmedi.

koltuk altımda birkaç adet kaldı. 4-5 seansta o da bitti. kolum azaldı sadece. göbeğim duruyor. genital üst kısmı azaldı iç kısımlar da hiç azalma yok vs

ne kadar çok bölgeye gittiğimi tahmin etmişsinizdir.

ilk aylar dışında düzenli gitmedim. aklıma estikçe gidiyorum. adet düzenime dikkat etmeden. bunun da olumsuz etkisi vardır illaki.

yani tüyün ince olup bittiği kalın olup bitmediği bölgelerim de mevcut. neye göre bitiyor inanın bilemiyorum. pcos teşhisim de var gibi.(gizlinot: kesin tanı konamadı) buna rağmen kendime yaptığım en iyi şey lazer.

arkadaşım da benim önerimle başladı aşırı memnun. ben genitaldan onun kadar memnun değilim ama onun şükür sebebi oldu.

sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olurum tabii ki.

12 haziran 2019 14:58

6. Süslüm nolur bana ulaş yazdıkların bana umut oldu desem

12 haziran 2019 15:07

7. normalde hiç kıllanma olmayan yüzümde sivilce tedavisi sonrası adem elması olan bölgede kıllar çıktı erkek sakalı gibi, alexandrite ile 2-3 seansta tamamen gittiler, bir daha da çıkmadılar

12 haziran 2019 15:30

8. İgneliden memnun olan suslu, dakikasi kac para? Bir de ben de gitmeyi dusunuyorum (tum yuz ama yanaktan boyuna, elmacik kemikleri vs) yaptirdiginda kabuk tutup belli oluyor mu?

12 haziran 2019 17:27

9. Suslu cok tesekkurler gercekten cok makbule gecti. Birkac sorum daha var, niye tavsiye ederken tereddut ettin? Kullandigi gaz neydi? Ve yazin yapiliyor mu? Cok tesekkurler tekrardan.

12 haziran 2019 18:16

10. İki soru daha :) bu dedigin yer ankarada degil mi? Tarifine uyan bir yer buldum da teyid edeyim dedim? Bir de mesela hangi bolgen kac dakika suruyor (fiyat hesaplamasi icin kafamda bir sey olsun diye soruyorum)?

12 haziran 2019 18:18