yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    37 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    yaşım 26 hoşlandığım adam 40 yaşında diye annemle kavga ettim?

    koskoca herifler 18 yasında kızlarla evleniyor sorun olmuyor, ben 26 yasımdayım ve yasca büyük birini begenmem neden sorun oluyor anlamadım. sizin yas sınırınız kac? daha önce doktorumla da konustum bu arada bu konuyu düzenli terapi alan biriyim. gayet olağan karsıladı, bunu illa daddy issues gibi kalıplara dayandırmaya gerek yok tercih meseli falan dedi ve beni rahatlattı acıkcası. bu yasta annemle kavga ettigim konu sinirimi bozdu acıkcası soru acmak istedim

    1. 26yım 30 üstüne bakmam

    3 haziran 2023 22:34

    2. "yaşlıların duvarda gördüğünü, gençler aynada göremez"

    3 haziran 2023 22:38

    3. anon 4 mevlana'dan alıntı yapacaksan doğrusunu öğren öyle yap. te allahım ya, sordugum soru sizin icin sınır kac farkındaysan.

    3 haziran 2023 22:40


    4. süslüde bu sorular çok linç yiyor ben de linç yeme pahasına sana cevap vereceğim. 25-42 yaş bir ilişkim oldu. bana çok karşı çıkan olmadı ama hoşnutsuzluklarını belirttiler. ben kendim yaşayıp gördüm daha çok ve çoğu klişenin doğru olduğunu fark ettim. karşımdaki insan gençliğime hayran oldu, kendini de benle birlikte genç sandı ve o bekledğim olgunluk uçup gitti. benden daha çocuk gibi davranmaya başladı. siz bir ilişkiyi al ver olarak görmüyor olabilirsiniz ancak emin olun karşı taraf görüyor ve gençlik gibi satın alamayacağı bir gücü ona verdiğinizde inanılmaz bir ego patlaması yaşanıyor. dengeler hiçbir zaman eşit olmuyor. içten içe gençliğinizi kıskanıyor. bu konuda sizin ondan üstün olduğunuzun farkında ve erkekler kadınların bu üstünlüğünü sevmezler. bir şekilde size bu konuda kızgın oluyor ve onu bir yerden çıkartıyor. ve yine başka bir klişe olan kendi yaşındaki kadınlar bunlara bakmıyor cümlesinin de inanılmaz doğru olduğunu gördüm. bir sene önceydi ancak frontal lobum mu gelişti ne oldu bilmiyorum ama şimdi baktığımda o kadar az olgunlukta biriyle asla sevgili olmam (42 yaşında bir adamdan bahsediyorum, bu ilişkide olgunluğun yaşla ilgili olmadığını da anladım). yine de yaş farkı ilişkilerine yargılayarak bakmıyorum, duygularımı işin içinden çekip objektif baktığımda bunları gördüm sadece.

    3 haziran 2023 22:41

    5. annen çok haklı. tc şartlarında bu yaşta bekar olan adamlar genelde birini bulamadıkları için yalnızlar. senin gibi gençlere yönelmelerinin sebebi de hem gençlik hem de yaşıtlarının aksine kolay kandırabilme. anne elbette ki kızını kart zamparalardan korumak isteyecek.

    kendinden 14 yaş küçük biriyle nasıl olabilirsin yani? resmen kuşak farkı.

    3 haziran 2023 22:41

    6. ben 28 yaşındayım yaş farkını sevmiyorum bu nedenle benim için en fazla 32. Erkekler geç olgunlaşır ama 26 yaşındaki biri 40la da olmamalı. anneni haklı buldum. benim çevremde hangi arkadaşımın yaşça büyük flörtü ya da sevgilisi olduysa sonu iyi bitmedi.

    3 haziran 2023 22:50

    7. Feridun abi yeter bırakmadın mı hala sözlüğü?

    3 haziran 2023 22:51


    8. bir şey olmaz derdim ama sizinle ilgili hiç iyi şeyler hissetmedim.

    3 haziran 2023 22:52

    9. yaşlı dediğim annen. annen hayat bilgisinden dolayı seni uyarmış bunu demek istedim, adam yaşlı demiyorum ama senin için yaşlı orası ayrı bir konu.

    3 haziran 2023 22:52

    10. ha bir de bu kadar haklı hissediyorsan yaşa ve gör süslü, sanki biz sormuşuz niye bu adamla niye birliktesin diye de artistlik yapıyorsun. kararından memnunsan bize ne adamın kaç yaşında olduğundan, sizin ilişkinizden.

    3 haziran 2023 22:56