yaptığım meditasyon ve telepati çalışması ters tepti?

süslüler ben yaklaşık 2 senedir düzenli enerji çalışması yapan biriyim ve ayrıldığım eski sevgilim için bir çalışma yaptım geçen gün fakat onun yerine birkaç hafta önce bir süre konuştuğum sonra sebepsiz yere konuşmanın kesildiği kişi bana mesaj attı, benim niyet ettiğim kişi değil tam tersi hiç aklımda olmayan biri yani. bunun üstüne kimseyi düşünmeden sadece doğru kişiyi hayatıma çekmek istediğimi niyetlediğim bir çalışma daha yaptım ve bu kişi bu sefer beni direkt aradı ve kısa süreli konuşmuş bile olsak beni unutamadığını ve bana karşı hisleri olduğunu belirttiği, yeniden konuşmaya başlasak olmaz mı gibi şeyler söyledi. bu durumda almam gereken mesaj eskisini zorlamamak mı sizce? biten ilişkim 4 senelikti bu arada az buz değil ve onu çok özlüyorum ne yapacağımıda şaşırdım :( bu konularla ilgilenen süslülerin yorumlarını merak ettim

1. Meditasyonla gelen meditasyonla gider süslü. Telepatiye inanırım. Hatta son yıllarda insanlarda bu daha çok arttı. Istemsiz de yapabiliyosun

Ama bilincli sekilde o kisiye mesaj iletmek vs pek hayır getirmiyor. Sürekli senin çalışma yapman gerekir. Bitmesi gerekmis ki bitmis zorlarsan sonrasi kötü olabilir

Nasıl ayrildiniz ? Seni cok seviyor muydu bos bir sebeple ayrildiysaniz,sartlar ayirdiysa daha farklı tabi. Gercekten ruh esinse sebep olmayayim :)

4 haziran 2021 01:20

2. Tüh ya bu kez 1. anonimligi kaptırmış anonim2. Yer değiştirmeniz lazımdı.

Ben de zorlamaman lazım diye anladım süslü.

4 haziran 2021 01:23

3. A5'e yardımcı olalım. Kendisini süslü sözlük soru cevapta takılmıyor da atom parçalıyor sanıyor. Atomlar şurada canım. Seni şöyle alalım➡

4 haziran 2021 10:34

4. Seviyesi düşük olan sensin şu an verdiğin cevapla. Birincisi beni tanımıyorsun. sen önce kendi katkınla ilgilen. Aldığın oksijenin hakkını veriyor musun onu düşün önce, sonra başkalarının ilgi alanına burnunu sokarsın. Ya da belki onu da öğrenirsin bir gün. Edepsizliğini bilmeden önce yazmıştım o yorumu şu an seninle muhatap olmuyorum bye.

4 haziran 2021 11:18

5. cevaplarınız için teşekkür ediyorum öncelikle a1 süslü dediklerinde haklı olabilirsin, çok boş bir sebepten ayrılmıştık bir kavga yaşandı ve sonra ayrılma kararı aldık.sanırım daha fazla enerji harcamamam daha iyi olacak bu durumda. olanı oldugu gibi kabul etmek lazım haklısın.

tedavi ol ya da boş işlerle uğraşmayın diye yazan anonimler; işim gücüm yerinde zaten çalışıyorum ve bu tür enerji çalışmaları ilgi alanım herkesin ilgi alanları olabilir bu beni boş ya da hasta bir insan yapmaz, insanların inançlarına ve ilgi alanlarına saygı duymanızı tavsiye ediyorum. sizde beni tanımıyorsunuz sonuç olarak buradan açtığım bir sorudan karakter analizi yapmanız ön yargıdan ibarettir.

4 haziran 2021 11:32