yaptiginiz en iyi seks kimleydi?

susluler bir tartisma meselesi var bilirsiniz: ileri yaslardaki erkekler daha deneyimli daha iyi, genc yaslardakilerin kondisyonu daha iyi, sekste duygusallik seksi guzellestiriyor, seksle duygusalligin mantigi yok, sekste dis gorunus onemli falan filan... peki siz ne diyorsunuz? sizin yaptiginiz en iyi seks kimleydi? sevdiginiz biri mi? yoksa ismini hatirlamakta bile gucluk cektiginiz biri mi? kac yasindaydi?

1. Geçen sene. O zamanlar aşık olduğumu düşündüğüm adamlaydı. Efsaneydi. 32 yaşındaydı. Ben yaşın çok etkili olduğunu düşünmüyorum.

24 temmuz 2019 16:06

2. yaptığım en iyi sekste erkek arkım 24 yaşındaydı. ben 26ydım. sonra ayrıldık falan. ama bence yaşla ilgisi yok. duygusal olarak tatmin olunan bi ilişki içinde olmak ve ten uyumuna göre artıyor zevk almak. ikisi aynı anda olunca zirve.

24 temmuz 2019 16:13

3. Tinderdan tanıştığım adamla idi. Oldukça tutkuluyduk. Benden 1 yaş küçüktü ben 27 o 26. 1 sene mükemmel bir ilişki oldu. Ne o benden başkasını ne de ben ondan başkasını istiyordum. Haftada 1 görüşüp gecede 3 kere sevişiyorduk :((( 2 aydır da görüşmüyoruz özledim fakaaat görüştüğü başka fakbadi adayları varmış ajsjajdjf üzüldüm

24 temmuz 2019 16:18

4. yaşın önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum. çünkü bana göre, genç erkeğin vücudu daha güçlü olduğu için ilişki esnasında daha çevik oluyor.

24 temmuz 2019 16:21

5. 2 sene önce ayrıldığım eski sevgilim. Aynı yastaydik 30 yaşında o da. On sevismede ayaklar da dahil tüm vücudu yalardi muhteşem oral seks yapar ağzıyla orgazm ederdi. Penisinin boyu ve kalinligi normaldi tatmin ediciydi. Sertti hemen bosalmiyordu. Tüm pozisyonlara girerdik. Güzel bir seks hayatimiz vardı. Maalesef anlaşamadik.

24 temmuz 2019 16:23

6. seks amaçlı tanıştığım biriydi, aramızda öyle aman aman bir yaş farkı yoktu ama çok yakışıklı sayılmasa da boyu posu yerinde ve dominant, ne istediğini bilen bir adamdı. bence iyi seksi belirleyen unsurlar:

karşıdaki kişiyi fiziksel olarak çekici bulmak

karşıdaki insanın istekli olması ve sizi arzuladığını hissettirmesi

ne düşünür, aman göbeğim şöyle mi, vb düşünmüyor olmak (bu nedenle ya çok uzun ilişkideki partner ya da seks amaçlı bir araya geliş gerekiyor)

ve tabii ki erkeğin performansı ve penisinin tatmin edici seviyede olması (önemli olan işlevi diyenler olabilir ama büyük bir penisin verdiği psikolojik tatmin ve doluluk hissi bence yabana atılacak gibi değil).

24 temmuz 2019 16:27

7. 42 yaşındaki bir adamdı. Aramızda da epey yaş farkı vardı yani. Fiziği iyiydi, Tecrübeliydi, çok iyi oral yapardı. Penis boyutu da iyi olunca aman allahım.

24 temmuz 2019 16:28

8. su anki sevgilim. o zaman 26 yasindaydi. objektif bicimde yakisiklidir. bu nedenle de tecrubeliydi. 3 saat boyunca defalarca orgazm oldum ve sonunda bayildim. boyle bir sey olabilecegini bile bilmiyordum.

24 temmuz 2019 16:34

9. 7.anonim sanki erkek :/

24 temmuz 2019 16:45

10. hayir, ama o bunu kullanmayi bilen biri. sadece birkac kisinin yakisikli buldugu birinden ya da yuzu duzgun, ama kadinlar icin hicbir cekiciligi olmayan birinden bahsetmiyorum. ben hatta ilk sevismemizden sonra "sen porno yildizi falan misin" diye sormustum xasffsdsfds

24 temmuz 2019 16:59