yaptirdigim pantolonun paçası kısa oldu nasıl uzatirim?

sevgili susluler ispanyol paça bir kot aldım. annem ben kendim kisaltabilirim dedi ölçü aldı. sonra ölçü aldığı yerden yanlış kesmiş galiba 2 cm kadar paça kısa oldu. ispanyol flare model olduğu için acaip çirkin duruyor. içinde bir cm pay var en fazla o kadar uzar.ben bu kötü nasıl gidebilirim. uzatma yöntemi var mı yoksa direkt daha kısa mi keseyim. bilekten daha yukarıda olsun boyu? baya beğenerek almıştım modeli çok yakışmıştı ama şu an çöp oldu sanki :(

1. içim buruldu ss geçmiş olsun. belki kesilen parçayla terzi bir şeyler yapabilir.

12 mayıs 2022 22:18

2. Kesilen parçayı da annem çöpe atmış bı güzel de utulemis :) şu an gidip aynı modelden bı tane daha mi alsam diye dusunmuyo değilim

12 mayıs 2022 22:20

3. Cropped flare pantolonlar gayet tatlı. Şu aralar moda. O boya (ayak bileğinin üstü) biraz daha kısaltılabilir hatta.

12 mayıs 2022 22:25

4. Yani çok aşırı kötü değil ama düz model pantolon paçası gibi oldu. Daha uzun olması gerekiyordu. Bu şekilde ayakkabı giyince kısa olduğu çok belli

12 mayıs 2022 22:26

5. A5 +1 hatta biraz söküp eskitebilirsin de

12 mayıs 2022 22:36

6. boyunuz uzunsa ve bacaklarınız inceyse biraz daha kesip cropped flare gibi kullanabilirsiniz

12 mayıs 2022 23:06