yarın acile gidip 3 günlük rapor almam gerekiyor?

ancak hasta değilim, kişisel sebeplerden ötürü. iş yerimden izin alamıyorum çok aşırı yoğun doktorlar hangi durumda 3 günlük rapor yazar sizce? fikre ihtiyacım var :(

1. Yazmazlar. Acilde hele hiç yazmazlar. Aile hekimiyle araniz çok iyiyse belki yazar.

25 temmuz 2021 01:23

2. İshalim dakika başı tuvalete çıkıyorum gözlerim kararıyo yemek yiyemiyorum de. En fazla serum yersin ama rapor yazarlar genelde

25 temmuz 2021 01:24

3. 1-2 belki de 3 zor. Sgk'ya işlenme, denetleme kısmı 3 günden itibaren farklı çünkü.

25 temmuz 2021 01:25

4. Acilde rapor yazmazlar gerçekten de. Bu iş yerleri neden çalışanlarına izin hakkı vermiyor hiç anlamıyorum.

25 temmuz 2021 01:26

5. A2, steteskopla karnını dinlese anormal bağırsak hareketi olmadığını anlar doktor.

25 temmuz 2021 01:26

6. Kimse vermez belinizin tutulduğunu söyleyin rol yeteneğiniz barsa çözersiniz bakanlık tarafından kontrol edildiği için kolayca rapor vermiyorlar

25 temmuz 2021 01:27

7. Anonim 2'nin dediğini yaparsaniz inanmaz.

Acili unutun. Adamlarin isi basindan askin. Bir de 3 gun az da degil. Yazarsa aile hekimi 1-2 gun yazar ama o da bir ihtimal. Tanidik dr varsa o yapar belki.

25 temmuz 2021 01:32

8. Reglim ve çok sancım var bu yüzden işe gidemedim desem en azından 2 gün verir mi acaba?

25 temmuz 2021 01:33

9. Bu arada özel hastanelerin acilinden bahsediyorum, farkediyormu bilmiyorum ama. Yarın pazar o yüzden tek şansım bu

25 temmuz 2021 01:33

10. Annem yalan atarak doktor kandırdıklarını sananlara asla yazmazdı ama açıkça kötü günler geçiriyorum baş edemiyorum toparlanmaya ihtiyacım var/çok yorgunum, bitkinim, yetişemiyorum, dinlenmeye ihtiyacım var/ailemi özledim, izin alamıyorum, yanlarına gitmeye ihtiyacım var/çok önemli bir sınavım var benim için hayat memat ama izin alamam falan gibi açıkça söyleyenlere yapıştırıyordu raporu

25 temmuz 2021 01:34