yarın isteme-söz-nişan bir arada olacak olayların sıralaması hakkında biraz tavsiyelerde bulunabilir misinizz?

süslüler yarın nişanım var da olayların sırasını nasıl yaptınız siz biraz anlatabilir misiniz, stres var biraz nasıl olacak diye de

1. Olur olur herşey çok güzel olur. Gelirler karşılarsınız biraz muhabbet ederler. Sonra konu istemeye gelir kahve de getirirsin o esnada. Istedikten sonra yüzükler gelir büyüğünüz keser. Söz nisan burada biter mutluluklar diliyorumm

4 temmuz 2020 11:57

2. Süslü eve gelecekler hoş beş filan olacak işte. Sonra siz kahve yaparsınız kahveler gelince herkes isteme moduna giriyor zaten. Kız istenir sonra. Damat kahveyi içer. Sonra yüzük takılır. Nişan bitmiş olur. Ama sizde eğer işte düğünde kim ne alacak kim ne takacak vs aileler konuşacaksa onlar konuşulur. yani bu konuşma yüzükten önce veya sonra olur siz bilirsiniz. Sonra ben şerbet ikram etmiştim serinletici hoş bir detay oluyor ama mecburi değil tabi ki. Sonra pasta börek vs ikramı. İsterseniz bohçaları açabilirsiniz kadınlar olarak. İşte normal muhabbet olarak geçiyor. Yüzükten sonra gelen çikolatayı ikram edin bu arada serin yere koyun eriyor sonra djjdjd.  Başka da o gün şekilleniyor zaten süslüm allah mesut etsin

4 temmuz 2020 11:59

3. Çok Sağolun kızlar, annemle bir sürü ikram hazırladık onlrı en son verelim diyoruz, sözden hemen sonra masada toplu fotoğraf çekimi bir de pasta kesmi yaparız dedik. Pasta kesildikten sonra ikramlar. Sonra zaten bişey kalmıyor geriye pek

4 temmuz 2020 12:02

4. Mutluluklar dilerim süslü, sıralamayı güzelce yazmış diğer susluler zaten. Umarım huzurlu bir hayatın olur, sevgiler.

4 temmuz 2020 12:14

5. Bizim nişanda iki tarafın alışkanlıkları farklı olduğu için ufak bir karışıklık olmuştu...

Bizim çevremizde isteme/nişan vs için gelindiğinde önce çay içilir, biraz bir şeyler atıştırılır sohbet edilir, sonra kahve ve yüzük takma moduna geçilir. Eşimin ailesinde de tam tersi önce kahve-yüzük sonra çay muhabbet olurmuş...

O gün geldiklerinde biz önce ikramlık tabakları hazırlayıp çay demlemiştik, ben ne içersiniz diye sorduğumda direk "kahve alalım biz" denince ne yapacağımızı bilememiştik :d

Eğer sorma imkanınız varsa nişanlınıza sorun bence onlarda özel bir sıralama olup olmadığını...

4 temmuz 2020 12:24

6. Sözde de nişanda da yüzük takılır. İki tane mi yüzük takacaksınız anlamadım? Bence isteme. Peşine nişan. Yok ille söz olacak derseniz. İsteme olur. Sonra söz. Söz yüzükleri takılır sözlü olursunuz. Nişan daha sonraki süreçte olur. Söz aşırı gereksiz bir şey bence.

4 temmuz 2020 13:19

7. Süslü benimde aynı şekilde olmuştu.misafirler ilk geldiğinde biraz muhabbet faslından sonra kahveler geldi kahveden 2 yudum alan aile büyüğü kız istedi öyleymiş adet :) sonra yüzük takıldı pasta kesildi takı takıldı o arada fotograflar çekildi falan derken sonra da ikramlıklar verildi.eğer uzaktan geleceklerse önce yemek verilebilir

4 temmuz 2020 13:52