yasadigim ilk buluşma hakkında, ben mi çok tuhaf davrandim?

susluler, benim bir iki haftadır flortlestigim bir çocuk var. arkadaş ortamında tanıştık. arkadaşımın sevgilisinin, arkadaşıydı ve daha sonra bizim plana dahil olmuştur. sonra ınstadan falan eklestik buraları hızlı geçiyorum. en sonunda buluşup bir kahve içelim durumu oldu. ben de nere olabilir falan diye sordum. o da büyük bir avm ismi söyledi. bazen avm içlerinde güzel kafeler olabiliyor ben de öyle düşünerek olur dedim. ben çok fazla şurası vurası olsun demedim. çocuğa karşı çok bi duskunlugum yoktu ve zaten ben de şu dönem çok sıkılıp, bunalmıştım değişiklik olur dedim. kabul ettim. avmde bulustuktan sonra selamlaştık, konuşarak biraz yüduruk falan. yuruyusun sonunda karsimiza starbucks gelince , bu hadi geçelim dedi. açıkçası pek hoşuma gitmedi bu durum çünkü bir de önünde 4 5 kişi sıra bekliyordu. ama dedim hadi neyse daha yeni buluştuk hesap kısmında söyle bir durum oldu. ben ödemek için kendi kartımı çıkartırken; bu, gerek yok muhabbeti yaptı. açıkçası ben dr teşekkür ederim o zaman dedim alt tarafı bir kahve yani ısrar edip uzatmak istemedim . muhabbet de genel konular üzerinden yürüyor. okul, iş vs. çok kotu değildi ama çok iyi de değildi. ortlama diyelim. çok iyi bir muhabbet olmadığı için ben de kasmayi bıraktım. orda aramıza bir soğukluk girmeye başladı. yani ne bileyim sacma salak seylerden bahsediyor. bir ara cevresinde estetiksiz kiz kalmadigindan falan bahsediyordu. wtf. neyse sonra bu ben biraz acıktım gibi sanki dedi. ben de olabilir aslında yemek yiyebiliriz dedim. nerde yiyelim dedi. ben de şimdi zaten muhabbet akmiyor, hesabı bana kitler gibisinden dedim ki; avmnin yemek katına gidelim diye düşündüm kafamdan. dedim ki yemek katinda yiyebiliriz bence dedim. bu da aslında "aşağıda güzel bildiğim bir yer var" dedi. madem güzel bildigin güzel yer var o yüzden mi starbucksa getirdin de mi, tabi bunu ıçimden dedim. ben de yukarda daha çok çeşit olur oraya gidelim dedim. yani bunlar bu kadar hızlı olmuyor da ben hızlı geçiyorum. sonra yemek katına çıktık . yeni yiyebiliriz diye bakınıyoruz. ben de dedim; bak işte kfc var surda lahmacun var dedim. bu da "ne lahmacun mu" diyip salak salak güldü. yanina da "sogan ezelim mi"dedi. ama ben bunu o an düşünmeden soyledim yani gayriihtiyari. sadece bir seçenek olarak söyledim. sonra hamburgere karar verdi. hamburger bence lahmacundan daha çirkin oluyor yerken. ben de mahsustan hadi ben de hamburger yiyim dedim. kahveyi o ödedi ya, hamburger de aslında ben ödemem gerekiyor gibi hissettim. normal bir buluşma olsa kesin oderim gocunmam ama çok triggerlandim . sonra sırada beklerken ben cüzdanımi çıkardım. ama giciklandigim için önümüzde 1 2 kişi varken "yok ya ben hamburger yemiycem diyip sidadan çıktım. o sırada gözüme köfteci takıldı. hemen yanda köfteci vardı. köfte yiycem dedim. herkes kendi hesabını ödedi gibi oldu. sonra asla sarmayan bir muhabbet sonucu evlere dagildik. zaten 2. buluşma olmaz di ona eminim. sonra benim arkamdan " x, ilk date'ini benimle yaptı galiba gibi şeyler demiş. sakil davrandığımi düşünmüş. ben de açıkçası sizin yorumunuzu merak ettim. madem incelik bekliyorsun starbuck nedir, hadi bunu normal karsiliyorsan avm kati yemegini de normal karsilasirsin. sizce ben mi garip davranmisım?

1. yoo sizde tuhaflık yok çocuk kendini bi bok yapmak için lahmacuna falan burun kıvırmış özenti ergenin teki belli ki sal gitsin süslü hiç takılma bile

27 haziran 2022 16:19

2. estetik muhabbeti yapan birinden ne beklenirdi ki zaten. lahmacunu seçenek olarak değil yemek istediğiniz için de söyleyebilirdiniz. ben yemeyi sevdiğim şeyden utanmam mesela pek. lahmacun seviyorum ve her ortamda da yemişliğim var. ben bir anormallik göremedim davranışlarınızda. kendi yemeğini ödedi diye içine oturmuş herhalde.

27 haziran 2022 16:23

3. İlk defa onun absurtlugu karşısında ben donup kalmadım diyen birini gördüm. Galiba başarıyoruz ya burda yoksa sorunun devamini ben yazabilirdim. Bir filtre kahve söyledi diye yemekleri ben ödedim diyecek gibiydin heran. Yanlış anlaşılma olmasın haa erkek parasını yiyelim değil olay kahve için bir yer bakmayip starbuck, yemek için benim bildiğim iyi bir yer var demek mevzu yani. Üstüne lahmacuna burun kıvırıp , et bile kaliteli olmayan hamburger yemek. Liseli değilseniz evet absürt bunlar yani.

27 haziran 2022 16:26

4. Ben starbucksa takılmadım açıkçası daha iyi bir seçenek olabilirdi belki ama kötü de değil. Bence seni soğutan genel tavırları muhabbet aksaydı takılmazdın bunlara. Yemek olayında da ss lahmacun biraz fazla yaa ağzından çıkmış tamam ama starbucksa laf edip lahmacun yiyelim biraz fazla olmuş sanki. Bence genel anlamda ikiniz de birbirinizden hoşlanmamışsınız bu yüzden de her davranışınız birbirinize batmış.

27 haziran 2022 16:41

5. Bence itici olmus first date icin davranisin

Starbucks gayet normal de, yemek kati nedir abi ilk bulusmada...cocuk restorana gidelim demis bi de sen hala lahmacun falan... ayri dunyalardasiniz.

27 haziran 2022 16:54

6. Bence siz de biraz tuhafsınız ne istediğinizi siz de bilmiyorsunuz

27 haziran 2022 17:07

7. Ay bu ne yA, çocuk fail sen daha failsin be süslü.

Madem hoşlanmadın yemekle niye uzatıyosun görüşmeyi. Ayrıl yanından.  Muhabbetini beğenmedin madem sen konu aç. Çocuk çabalamış sen burnun havada beklemiş gibisin. Gerçi çocuğun çabaları da biraz vasat ama Ben seni ağır itici buldum.

27 haziran 2022 17:10

8. Ben anlamadım ya ilk buluşma icin starbucksı seçmekte ne var ki kahvesi güzel ortamı güzel bir yer

27 haziran 2022 17:51

9. Starbucks olabilir ne var ki ben de doğal karşılarım bence ikinizde de sorun var tek taraflı değil

27 haziran 2022 17:58

10. Ya Susluler ben starbucks için bi şey demiyorum ki e buna bozulmuyorsa avm katında yemek yemeye neden bozulmuş ben onu anlamıyorum. Sanırım üstteki süslünün dediği doğru. Bir soğukluk olunca bunlar tuz biber oldu

27 haziran 2022 18:01