yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    5 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    yastıkla mastıkla mastürbasyon?

    ya nasıl bir yastık kullanıyorsunuz saatler falan mı sürüyor ben neden beceremiyorum bunu. bayağı methini duydum da:(

    1. hayattan zevk almama konusunda neden bu kadar ısrarcısınız, nasıl böyle her şeye kapalı olabiliyorsunuz ya inanılmaz... napsın mastürbasyon yapmayıp pıtısını kocasına mı saklasın kız? hiç mi kendinize dokunmuyorsunuz, hiç mi değişik şeyler denemek aklınıza gelmiyor? kendinize aynada bakmaktan, dokunmaktan, aklınıza bir şey gelmesinden de korkuyorsunuzdur allah bilir. evlenince dümdüz yatın, koca işini bitirip çıksın, farklı bi fanteziyle geldiğinde de ''ıyy sapık mıdır nedir'' diyin. hadi ufkunuz kapalı, kendinize çile çektirmeye yeminlisiniz, başkalarının hayatını, tercihlerini neden yargılayıp sapık damgası vuruyorsunuz? yastığa sürtünmenin kime ne zararı var ya? inanamıyorum size.

    5 mayıs 2019 22:21

    2. teşekkürler anomim 5, bence de kendini ve zevklerini keşfetmenin bi sakıncası yok. birinden harika olduğunu duydum ve ben de harika olan şeyi denemek istedim kimseye bir zarqrı yok ya. bazı insanlara harika diyince merak bile etmeyip ne gerek var elinle yetin diye düşünmek yetiyor 

    5 mayıs 2019 22:29

    3. kuzum damacanayla ilişkiye girene nerde laf etmişim? kaldı ki yokluğun cinsiyeti yok evet ne diyeyim tamam

    5 mayıs 2019 22:38


    4. damacanaya tecavüz eden adam bir asansörde yakalanmıştı. halka açık, insan etkileşiminin olduğu bir yerde bunu yapmak, damacananın muhtemelen tekrar kullanılacağı da düşünüldüğünde yanlış bir şey bu. geçen bir adam billboardla sevişiyordu. evinde postere sürtünsen kim ne diyebilir ki? tuhaf fantezilere gülüp geçilir, cık cıklanır ve yola devam edilir. yastık gibi neredeyse evrensel bir mastürbasyon nesnesiyle kendi evinde kendini tatmin etmeyi, sucunun asansörde damacanasına tecavüz etmesiyle bir tutmayın lütfen.

    *tecavüz dedim, aklıma başka bir şey gelmedi.

    5 mayıs 2019 22:41

    5. Pillow humping is the best 

    5 mayıs 2019 23:42