Bi sevgilim yengeçli. Acayip aşık gibiydi ama öyle böyle değil dramatik aşık. Sonra başka birine aşık oldu çok kısa bi süre sonra. Meğer olayı buymuş. Kendinden dramatik.
takıntılı, kıskanç, evcimen, aldatmaya meyilli. beraberken bok gibi davranıyordu ancak ayrılalı 2 yıl olmasına rağmen hala mesaj atıp duruyor. burcunu yazmamışsın ama kaç süslüm kaç
Ben teraziyim süslüler. Erkek arkadaşım yengeç çok sadık güvenilir gibi geliyor bana ama babam da yengeç babamın da böyle görünüp içerden çok çapkın olduğunu biliyorum ondan emin olamıyorum
Yengec burcu erkegi tek basina olmaz bir defa annesi ve varsa ablasiyla birlikte promosyonlu gelir. Annem de annem modundadirlar. Sonra baslarda inanilmaz super bir insan gibi gelirler cunku her durumda kendilerini hakli gorme ve oyle yansitma, sizi de o yonde manipule etme yetenekleri gelismis olur. Surekli bunlar haksizliga ugramistir, surekli bunlar magdurdur. Sizi de bir guzel buna ikna ederler. Ya ne kadar kirilmis, sevgiye ilgiye muhtac onun icin her seyi yaparim yeter ki yuzu gulsun dersiniz ama aslinda mazisi bunu demis ve sonuclarina katlanmis 272738 kisiyle doludur. Cunku yengecler birine asik olduk dediler mi onu takinti haline getirirler ve sizinle sevgili olurlar, iyi zaman gecirirler veya o kisi uzerine bin kisiyle sevisirler ama sorsaniz akilladi hep “o” kisidedir. O yuzden bir gun gelir sarilir sakin beni birakma derler obur gun sakin bana dokunma derler.
Ben de teraziyim ve hayatimda askimdan surundugum hala da bana yasattigi travmalarla mucadele ettigim kisi bir yengecti. Etrafimda da cok gordum. Tabii ki bunlara inanmayin sadece icimi dokesim geldi.
Yıllar yıllar önce bi astrolog uzak durulması gereken erkek olarak yengeci göstermişti.
1. Anonim+1. Yengeç erkeklerin ilişkileri hep başkalarına aşık olmalarıyla bitiyor. Eğer aşık olmak istiyorsa (genelde isterler) ve o sırada karşısına çıkarsanız size aşık olur. Sizden sıkılmaya başladığında aşık olacak başka birini aramaya başlarlar. Başkasını garantilemeden de sizden ayrılmazlar.
Al benden de o kadar süslüm helal olsun çok iyi anlatmışsin
Bende teraziyim ve yengeçlerden kaçın diyorum.kendine alıştırır sever güya sonra bir kaybolur tamam ilişki bitti dersiniz kendinizi toparlayıp tam ayağa kalkacaksiniz ki( 2 ay sonra) hoopp geri gelir yine bir ilgi yine bir sevgi vee süslünün de dediği gibi hayat onu vurmuştur o hep mağdur... Bende saf salak duygusal terazi üzülürüm üstüne ilgi sevgi gösteririm vee yine yok olur yengeç.. son konuştuğumuz da bitti dedi( evet terkedildim bı de üstüne) ve adım gibi eminim ki yine gelecek sağlam olmayan psikolojimi yerle bir etti.. bu yaşımda tek pişman olduğum şeydir kendisi ayağım kırılsaydi da o gün oraya gitmeseydm beni görmeseydi...
Konuştuğunda beni ikna ediyor ona inanıyorum niye böyle oluyor bilmiyorum aman süslü dikkatli ol lütfen umarım çok çok güzel bir ilişkin olur bizim gibi olmazsın
"baslarda inanilmaz super bir insan gibi gelirler cunku her durumda kendilerini hakli gorme ve oyle yansitma, sizi de o yonde manipule etme yetenekleri gelismis olur. surekli bunlar haksizliga ugramistir, surekli bunlar magdurdur. sizi de bir guzel buna ikna ederler."
her harfine katılıyorum. daha iyi anlatılamazdı.
güvenilirlik konusunda ben sorun yaşamadım ama etrafımdan duyduğum hep aldatan erkekler oldukları.
eğlenceli değiller çok sıkıcılar.
not: kova burcu bildirdi
Kaç süslüm kaç, ardına bakmadan kaç hem de. Manipüle ustası, yalancı, güvenilmez, kıskanç, takıntılı herifler bunlar. 21 yaşındayım hayatta yaşadığım en büyük pişmanlık onunla olmuş olmam. Çok aşık gibi görünür ve sizi buna inandırır sonra da çok afedersiniz ama hayatınızın içine eder.
Kendinizi seviyorsanız uzak durun.