yengeç erkeğini yakından tanıyanlar, yengeç erkeği aldatır mı?

romantik görüntüsünün ve aşırı aşk şovlarının altında gizli bir çapkın olduğunu düşünüyorum. sürekli ilgi bekleyip bıktırıncaya kadar her an arayıp sorması da ilgi görmediği an aldatacağını düşündürüyor.

1. Su grubu her burç böyle biraz. Duygularını çoookk yüksek yaşıyor özellikle başık ve yengeç aşşırı yapışık akrep biraz daha cool ama aynıyız. Imm aldatır mı? Evet/hayır. Yoğun bir tutkuyla arzuyla bağlıysa hayır aldatmaz. Sıkılmış istediği ilgiyi alakayı bulamamış biraz yalnız kalmışsa flörtleşmeyi ve tutkuyu sevdiği için aldatır.

2 mayıs 2022 17:40

2. Bir Yengeç kadını olarak. Üfff hem de nasıl aldatır diyorum. İlgi görmediğim anda arayışa geçiyorum. İlginin köpeğiyim. Boşuna metres burcu demiyorlar.

2 mayıs 2022 17:41

3. tam olarak son noktaya goturmese bile kizlarla konusur flortlesir baska kizlari kendi arkadaslariyla konusur begendiyse acikca soyler. cok flortoz bir burc ben sahsen asla asla asla guvenmem

2 mayıs 2022 17:51

4. burçlar yalan, rahat olun.

2 mayıs 2022 19:07

5. Aaaa o.pu falan ayıp oluyor ama

2 mayıs 2022 20:52

6. aldatiyorsa buyuk ihtimal eski sevgilisiyle aldatir bu serefsizler kanka. sen de basindan beri unutamamis beni sevmedi mi diye dumur olursun. boyle bir travma yasamak istemiyorsan uzak dur. allah zeus kim varsa bunlarin belasini versin iyyyk pis sumsukler.

2 mayıs 2022 22:30

7. hem de nasıl aldatır deli gibi aldatır, nasıl işine geliyorsa öyle davranır evliyken aşık bile olur yeter ki ilgi görsün

3 mayıs 2022 05:16

8. Arkana bakmadan kac derim suslum :))) ben hayatımda bu kadar yavşak ve kadın düşkünü bir burç görmedim. Tam bir love bombing durumu gibi görünüyor bu aynisini yasadim çünkü. Cok guzel aşık taklidi yapıyorlar cidden

3 mayıs 2022 12:35

9. hem de ne...

3 mayıs 2022 13:48

10. yıllar sonradan şu soruya ışınlanıyorum, söylemesem içimde kalır, belki burayı okuyan filan olur. bilinsin diye yazıyorum: akrebe sapık derlerdi de o şeytani akrep erkeği bile yengecin yanında keşiş gibi kalır, öyle diyeyim. yaşadım, gördüm. hay keşke sizin sözlerinizi dinleseymişim de yaklaşamsaymışım sapık yengece. yengeç erkeği tam olarak yavşak çıktı arkadaşlar. uuuu, adamda öyle bir doyumsuzluk var, sorma gitsin. her gördüğü güzelde öyle bir şans deneme potansiyeli var ki inanamazsınız. "merhaba" dediği kadına aşık oluyor şıpsevdi salak ve kaşla göz arasında tavlayıp usul usul yengeç gibi sinsice yürüyor. bir kadına değil, çoook sayıda kadına yapıyor aynı anda. midem bulandı. duygusal filan değil hiç, tam olarak adil yıldırım'ın "sırtlan erkek" diye anlattığı, seks için aşık taklidi yapan bir yavşak bu. sadık değil, kaç kişiyle yatmış. gördüğüm en tehlikeli erkek burcu bu. akrebi de sevmezdim ama bu beterin beteri. ne seviyor ne de sadık kalıyor. sayısını bilmediğim kadar çok kez başkalarıyla yatmış. terk etti.

6 şubat 2024 06:23