yeni ilişkide eski sevgili konusu helpp kızlar?

2 buçuk aylık bir ilişkim var. bu zamana kadar bu konu harici aklımı kurcalayan bi şey yok ama gece gece aklıma takıldı. ilk gün ilişkilerimizden yüzeysel olarak bahsettik ve üniversitede biri olmuş onun uzun süreli diyebilirim 1 buçuk sene. kız çok asabi uyumsuz ve sinirliymiş kavga dövüş ayrılmışlar. yorum yapmadım.  sonrasında da olmuş birileri onlardan bahsetmedi. kısa süreli. her neyse bi gün oturuyoruz en başından beri ilişkide huzur istediğinden  bahseder. biraz alkol almıştık bana dedi ki sen hiç sorun çıkaran biri değilsin uyumlusun vs. güldüm ettim. bir kere aramızda ufak bi tartışma geçti ilk zamanlar bende dedim aramızda büyük bir aşk zaten yok göremiyorum vs. tuttu bana eski ilişkimde de böyle başlamıştı kavgalar vs. alakasız alakasız konuştu. resti cektim iyi veya kötü kıyaslaman hiç hoş değil gibisinden. özür diledi.  sonrasında yine bu olaydan önce x burcundan hiç hoşlanmam ıyyy falan dedi. tahmin ettim orada o kızın burcu olduğunu. yani tamam şöyle böyle övmedi kız hakkında başka bir bilgim de yok ancak unutamamış olduğunu mu gösteriyor bütün bu detaylar sizce. yani kızla ilgili aklımda yer eden tek şey agresif ve kaba olması. o günden sonra bahsetmedi hiç ama kafama takıldı. bana da çok iyi ilgili davranıyor ama çok yeni malum. işsizim şu sıra :(

1. olabilir :( sezgilerine güven

11 kasım 2020 22:38

2. Takipteyim süslü benzerini yaşıyorum. Üç dört kere lafını etti o kızla hiç mutlu değildim iyi ki seni tanıdım, o kız şöyle şöyle sen hiç öyle değilsin çok mutluyum seninle falan. İlk başta övüyor gibi görünüyor ama altmetni anlamak, kestirmek çok zor. Benim de kafam karışık ama du bakalım inşallah bir bok çıkmaz.

11 kasım 2020 22:42

3. Nasıl anlayacağım bunu başka bilmem ki ya takarsam da hiç olmaz açıkçası bilemedim :/

11 kasım 2020 22:42

4. Hayır bence unutamamış olduğunu göstermiyor ya canının yanması henüz geçmemiş ve aralarında her ne geçtiyse olanları sindirememiş olabilir. Ben de böyle biriyle kızla ayrıldıktan 2 ay sonra ilişkiye başlamıştım. Arada konusu gelirdi ve kızın ne kadar gösteriş meraklısı olduğunu, bir mekana sırf fotoğraf çekilmek için gittiğini benim çok doğal olduğumu falan söylerdi. Ben de sizin gibi sert tepki vermiştim. Sonra biz 4 sene çıktık ve inan o kızın konusunu hiç açmadı. Başlarda o sinir geçmiyor bence ondan. Ben de şimdi bu bahsettiğim kişiden ayrıldım. Yeni bi ilişkim olursa ve konusu geçse sevmediğim huylarını sinirli bi şekilde anlatabilirim yani ama kesinlikle unutamadığımdan değil yani bitmesi gerekiyordu bitti. Bazı şeyler için zaman gerekiyor sadece.

11 kasım 2020 22:46

5. Süslü hem bir yerde okudum hem kendim yaşadım bir erkek eski ilişkisi hakkında olumsuz şeylerden sık bahsediyorsa aynı durumu yaşayacaksınız demektir. Kıskançlığı dan sıkça bahsediyorsa bu adam güvenilmez biri olabilir , kaba asabi diyorsa kendisi son derece uyumsuz biri olabilir normal bir insan durduk yere kiskanclik yapmaz ya da kaba olmaz o kişiyi o noktaya sürükleyen bir sebep olmuştur

11 kasım 2020 22:49

6. Evet a5 çok haklısın bunu da göz önünde bulundurdum gözlemliyorum ben de karakter olarak karşıdaki insan tatlı dilli yapıcıysa mesela olayları büyütmüyorum. O gün özür diledi ve konuyu kapattım mesela. Bunun dışında herhangi bir şeyini görmedim ilgisizlik olsun kızdıracak bir hamle olsun. Davranışlarında bi değişme de yok şu anlık tabii ki. Çok erken olabilir kesin konuşamam

11 kasım 2020 22:54

7. Anonim 4 yazdıklarını böyle okudum 🥺🥺🥺

Süslü onu çok seviyorum umarım sindiremediğinden söyleniyordur çünkü benim açımdan asla normal değil. Misal ben eski sevgilimden ayrılıp kısa süre içinde onunla flörte başlamıştım ama sinirimi stresimi ona göstermedim ya da arkadaşlarıma anneme anlattım öyle attım eski sevgilime olan öfkemi. Asla flörtüme ya da sevgilime gidip de eski sevgilimin konusunu açmadım, tatsız bir konu yani konuşulacak daha tatlı şeyler varken durup dururken eski sevgili kötülemek nedir?

11 kasım 2020 22:56

8. Anonim2, erkekler yeni sevgiliye eskisinden bahsetmemek gerektiğini bilmiyor ya inanın bahsetmeyen daha azdır. Ama tabi yine de siz konusunu açmadan gözlemleyin. Sürekli bahsediyorsa maalesef unutamamış demek :(

11 kasım 2020 23:01

9. Süslü ben de onu anlamıyorum. Kız bırakma falan demiş o da bitti ilişkimiz demiş bitmiş falan. Hepsi tecrübe falan dedi bi de. Evet öyle ama sevgilim biraz rahattır karakter olarak bazen fazla boş yapabiliyor mesela. Bu rahatlığı rahatsız edici olmuş olabilir. Bilemem kızı da tanımıyorum tabii ki. Ama mesela bana çiçekler alır iltifatlar eder gönlümü alır bi şekilde. Haklıysam haklısın da der. Uzlaşması zor biri değil gibi. Diğer insanlarla arasına bakıyorum geçinemediği arkadaşı şeyi yok gibi duruyor yani çevresinde seveni edeni de var ailesine de düşkün mesela kız için çok küfür ediyordu onunla ailemi tanıştıramazdım dedi. Ama ne çıkacağı da belli olmuyor o yüzden düşündüm bu konuyu

11 kasım 2020 23:02

10. Ay bu erkeklerin aptallığı öldürecek beni, keşke her aklına geleni dan diye söylemeseler de bizi böyle ince ince düşündürtmeseler.

11 kasım 2020 23:04