yetişkin olmak zorunda olmak çok sıkıcı değil ml?

eskiden yarınlar yokmuşçasına partilerdim. konserler, partiler, sınırsız içki dans offf. şimdi erken kalk, rapor yaz, hesap yap, toplantıya gir. yeteeeeer

1. Yetişkinlik değil de 30 yaş üstü bu dediklerini yapabilen cinlidir ya. Ne demek yarınlar yokmuşçasına partilemek sınırsız içki ve dans ya. Ne kafam kaldırır artık ne de vücudum 😄

bugün 14:53

2. Eveeeet. Eskiden şarap, bira, kokteyl sabaha kadar dans sonrası 9daki derse girerdim şimdi bunu yapsam öğlene kadar uyuyorum. Ağrı kesici, bol tuzlu çorba bol sıvı alarak geçiyor ertesi gün. Offfg

bugün 15:09

3. Yetişkin hayatımı yeni yeni sevmeye başladım. Daha çok imkanım var, daha çok param var. İstediğim şeyi yapabiliyorum. Biraz gençliği nasıl yaşadığınızla ilgili. Benim gibi depresif ve yoklukla geçirdiyseniz yetişkinlik güzel geliyor bence.

bugün 15:10

4. 35 yaş üstüne gelince kendimi emekli gibi hissetmeye başladım. Çabuk yoruluyorum, eğlenmeyi canım istemiyor. Tek derdim eve gidip battaniye altında keyif yapmak.

bugün 15:18

5. 30 yaşına yeni geldim aslaa yeri dönmek istemem yirmilerin başına. Sınav stresi, üni, iş bulma derdi, bir de üstüne öğrenciyken parasızlık. Sınırsız partilemeyi hiç özlemiyorum şu an daha kaliteli bir hayatım var, geçim derdim yok şükür istediğim muhitte oturabiliyorum thanks to yetişkinlik

bugün 16:11

6. Yetişkinlik kalp ben. Arabam var, eşim var, kedim var, evden çalıştığım bir işim var, evimi çok seviyorum. Yetişkinlik sayesinde kendime, aileme, anneme vs istediğimi alabiliyorum. Okulu falan da hiç özlemedim:D

bugün 16:48

7. ya benim arkadaşlarım 30'u geçtiler halen her haftasonu partilemece şeklinde yaşamaya devam ediyorlar, vücutları da kaldırıyo ben anlamadım gitti. gerçekten cinliler. bense hiçbir zaman öyle olmadım, 20'lerimi de hiç özlemiyorum hep dert tasa belirsizlik ve kararsızlıkla geçti. artık 40'ı bekliyorum ya yaşlanıp durulsunlar diye fhfjfjfj

bugün 17:54

8. ben 30umun sonra partilemeye basladim cunku uni zamaninda cok calisiyordum simdi hem para var hem de ben de eglenme istegi basladi. ayrica ruh esimle de tanistim beraber egleniyoruz.

bugün 18:07

9. 27 yaşındayım 3 aydır maaşımızı vermiyorlar deliriyorum hiçbir şey yapamıyorum

43 dk önce