yoldan gelenlere ne yemek yapsam ?

kayinvalidemler yoldan gelecekler eve gitmeden bize gelin yemek yeriz dedim ama ne yapabilirim sizce? ispanak var ispanak yemeği yapacağım yanina ne yapsam

1. Ispanağın yanında fırında makarna iyi gider

17 ağustos 2019 12:43

2. Ben de börek ve kısır, salata vs demeye geldim

17 ağustos 2019 12:46

3. Çorba iyi olur.

17 ağustos 2019 13:00

4. Ispanak yemeği değil de böreği demeye geldim bende yanına mercimekli köfte,kısır vs. Olabilir

17 ağustos 2019 13:01

5. Susluler kisir vs değil de daha cok yemek yapmak istiyorum ben de corba düşündüm ispanak ve corba ve salata yeterli olur bence de dimi?

17 ağustos 2019 13:05

6. Fırında beşamel soslu ıspanak yapıp yanına da çorba, patates püresi ve salata yapabilirsiniz.

17 ağustos 2019 13:33

7. Bizde ıspanak misafire yapılacak yemek olarak görülmez pek... Ben olsam bir çeşit çorba (mercimek, tarhana, yoğurt çorbası), sulu bir yemek (patlıcan, kabak, taze fasulye gibi) veya tavuk/et sote ve pilav şeklinde ana yemek yanına da salata yapardım. Ana yemek için fırında köfte/tavuk-patates de olabilir.

17 ağustos 2019 14:00

8. Zaten evde davet vermiyorum sadece kendi evlerine gidince ne yicez derdine dusmesinler diye gelsinler bizde yesinler dedim. Ben de dolabimda ne varsa onlarla bi sey yapmayı düşündüm.

17 ağustos 2019 15:12

9. Ispanak yemeği bizde de misafire yapılmaz

17 ağustos 2019 19:04

10. Süslü zaten ıspanak çok iyi bir seçenek değil ya. Ama boşuna bişey almayayım diyorsan yap tabi. Ama bence pilav ve fırında köfte yapsan bitti gitti

17 ağustos 2019 23:58