yumurta akı+limon maskesi yapan var mı?

sivilceli cildime iyi gelir mi, nasıl etkileri var? yağlanmayı azalttığı yazıyor ama sivilceyi yayar mı acaba?

1. diy skincare hiçbir etkisi olmadığı kanıtlandı artık neredeyse. iyi formüle edilmiş aktif içeriklerle bakım yapmak gerekiyor cilde bence siz de medet ummayın bunlardan

23 ağustos 2020 18:47

2. Bilgisiz değilseniz niye soruyorsunuz

23 ağustos 2020 19:09

3. Limon cilt için iyi bir içerik değil. Dermatolog bayağı kızmıştı ben sorduğumda.

23 ağustos 2020 19:11

4. saçmalama yumurta akıymış limonmuş kek mi yapıyoruz sürme öyle her şeyi yüzüne.

23 ağustos 2020 19:17

5. ay gördük senin bilgini yüzüne yumurta akı sürecek biri ikide bir bilgim de bilgim deyip durmasın komik oluyor. kaç kişi yanlış olduğunu söylemiş hala tutturmuş bilgim olmayan bik bik bik. kabul et tatlım bilgin falan yok senin sadece cahil cahil konuşuyorsun çok istiyorsan buyur yap bize sorma ;)

23 ağustos 2020 19:33

6. Tatlım diye konuşan yeni gelin geldi jsjdj ya ben senin cevabını ciddiye bile almamışım sana cevap olarak tek kelime yazmamışım sen ne alaka üstüne alındın anlamadım? Belli ki böyle yaygın maskelerin varlığını bilmiyorsun, kek bilmem ne demişsin ne diye bilmiş bilmiş yorum yaparsın ki? Güzelce soru sormuşum saygısızlığa gerek yok. Diğerleri cevabıma güzelce bişeyler yazarsa yada gerçekten bilimsel şekilde açıklanan şeylerle gelirlerse seve seve okurum, had bilmek çok başka bişey. Tartışma ortamı çekemem.

23 ağustos 2020 19:39

7. Çok bilgi istiyorsan, yumurta akı birçok cilt maskesinin içinde kullanılır. Doğal bakım adı altındaki maskelere bir göz gezdirirsen ne kadar sık ve çeşitli şeylerde kullanıldığını ve ne kadar etkili bir bileşen olduğunu görürsün. *Tavsiye*

23 ağustos 2020 19:42

8. sen önce random gülmeyi bırakıp ya da ve bir şey nasıl yazılır onu öğren sonra cevap vermeyi dene yüzüne yumurta akıyla limon sürüp kocişini beklerken fazla yeni gelin izlemişsin "tatlım" seni cehaletinle baş başa bırakıyorum hadi bye ;)

23 ağustos 2020 19:47

9. Ph 5.5 mu bu maskenin

23 ağustos 2020 19:51

10. Harika gelir sivilcelere. Limonu baya baya bol sür ama, iyice etkisini göstermesi için. Bir de manda kaymağı ekle karışımın icine ki nemlendirsin.

23 ağustos 2020 19:58