yurtdışında restoranda domuz eti yemediğinizi nasıl ifade ediyorsunuz?

mesela hem dana eti hem domuz eti versiyonu olan bi yemeği sipariş ederken

1. Ablam kasma  ya which animal de dont eat pig de geç.

11 nisan 2023 11:24

2. kasmıyorum zaten kardeşim de kasma kasma diye diye bi şeylerin tam doğru ifade edilişini öğrenmeyi de es geçmek istemiyorum. ayrıca pig yerine pork denir diye biliyorum

11 nisan 2023 11:33

3. burger with beef diyebilirsin islamik sebeplerden dolayı istemediğini belli etmek zorunda değilsin iğrenç kokuyor herkes sevmek zorunda değil. ben sadece tavuk yiyebiliyorum mesela. ayrıca evet pig değil pork

11 nisan 2023 12:05

4. I dont eat pork. Does it halal falan desek

Utananlar kosher de diyenilir

11 nisan 2023 12:45

5. yani helal olması, islamik reasons benim için ikinci planda. ben sadece huylu bi insan olduğum için kokusundan tadından tiksinip yemeğim ve param ziyan olmasın derdindeyim :d

11 nisan 2023 13:14

6. ayy kokusu rezalet anında anlaşılıyo zaten bir yerde domuz piştiği

11 nisan 2023 13:19

7. Does it halal sjdkdjddkfkdkfkdkfkdxjkl hey yarabbim ss sen with beef instead of pork de derim eğer standardı domuz etli bir şey söyleyeceksen. Helal melal karıştırma derim, yahudi de yemiyor ama kosher denince helale verilen o ıyy etiketi yapıştırılmıyor nedense kodumun ırkçıları tarafından.

11 nisan 2023 20:29

8. Ayy ben bu domuz eti kokusuna 2 gün yatak döşek yatmıştım:)) öyle iprenç öyle kepaze bir koku... bu kokuya nasıl maruz kaldığımsa uzun hikaye yurt dışına gitsem heralde hayrırırdım domuz eti olmasın diye

12 nisan 2023 00:26

9. kokusu küçükbaş eti gibi diyolar ama

12 nisan 2023 08:56

10. bi de ben alerjik bir insanım ilk defa yediğim bişeye vücudum genelde tepki veriyor ufak da olsa. geçen kaz eti yedim ilk defa, hemen bi yerlerim kızarıp şişti

12 nisan 2023 08:57