yves rocher monoi parfüm kalıcılık?

yves rocherin monoi parfümü çok güzel kokuyor ancak silajı biraz düşük yanından geçerken kokmuyor pahalı markalar gibi saatlerce de kalmıyor. tam bu kokuda veya buna benzer kalıcılığı silajı yüksek parfüm öneriniz var mı?

1. varr guerlain terracotta zaten monoi onun muadili

15 nisan 2024 12:51

2. selenice +1

muadil arayışı için ben hep fragrantica'ya bakıyorum yorumlar da gayet açıklayıcı oluyor.

(link: https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Monoi-Eau-des-Vahines-15194.html monoi) için guerlain terracota denmiş ben koklamadım bilemiyorum.

15 nisan 2024 13:01

3. ben kokladım baya benziyor hatta muscentten muadilini de kullanmıstım fena değildi

15 nisan 2024 13:09

4. Bende monoinin saç ve vücut spreyi var. Parfümüyle aynı koku mu bilmiyorum ama saçımda da tenimde de baya kalıcı oluyor ve koku da iyi yayılıyor. Yalnız ben yurtdışından almıştım, belirtmemin sebebi bazı markalarda tr ve yurtdışında kalite ve içerik farklılığı oldugu söylenmesi. Yves rocher'de böyle birşey var mı bilmiyorum, elimdeki sprey baya kalıcı çünkü

15 nisan 2024 14:44

5. A3 pariste bi carrefourda monoili vücut şampuanı görmüştüm o kadar güzeldi ki yolun düşerse mutlaka almalısın markasına da hiç bakmadım sadece koklayıp şok oldum ve bıraktım ne salağım keşke ben de alsaymışım

15 nisan 2024 22:14

6. Ayy hepinize teşekkür ederim arkadaşlar şu terracottayı merak ettim ona bir bakayım ama anladığım kadarıyla yr birebir yok ona bakmak lazım

16 nisan 2024 12:13