zara kusurlu ürün değişimi yapan var mı?

merhaba süslüler zara'dan daha önce defalarca değişim ve iade yaptım ama kusurlu ürün ilk kez başıma geliyor. şikayet var sitesinde bu konuda sayısız olumsuz yorum okudum şuan tedirginim. çarşamba akşam aldığım pantolon, bedenime uygun bu arada, ertesi gün ilk kez giydim, deri olduğu için yıkamadan silip giydim. yarım saat sonra fark ettim ki pantolon tüm dikişlerinden ikiye bölünmüş. şok içindeyim değişim yapmak istiyorum çok bariz benden kaynaklanan bir sorun değil ama problem yaratırlar mı?

1. Ayıplı uru sorun yaratirsa tüketici hakemligine kadar yolu var bence iade alırlar mecbur.

17 ocak 2020 01:08

2. İndirim zamanı böyle gözden kaçmalar olabiliyo ya bazen etiketsiz ürün bile alıyoruz. Ben yardımcı olurlar diye düşünüyorum

17 ocak 2020 01:16

3. Teşekkür ederim cevabınız için ben şuan zorbalığa uğramaktan çok korkuyorum sen yırtmışsın, zorlamışsın tarzı karşı ataktan korkuyorum.

17 ocak 2020 01:17

4. Dikisler sokulduyse bellidir ya alirlar bence. Kirmizi beyaz seritli bi elbisem vardi kirmizilardan beyazlarin ustune renk sizdi hemen ilk giyiste. goturdum, kasiyer bakti aa cok ilginc dedi hemen iade aldi. Fisle gitmezseniz iade almazlar ama

17 ocak 2020 01:23

5. Alırlar, tadile edilip yikanmis urun aldıkları bile oldu suslu.

17 ocak 2020 09:52

6. Benim deri pantolonum fermuarını çekerken patladı, bu arada 4-5 kez giydiğim bi üründü. fiş bile istemeden aldılar ama ben değişim yapıp başka bi ürün almıştım iade olur mu bilemiyorum.

17 ocak 2020 12:19

7. geçen sene aldığım püsküllü bir hırkanın püskülleri dökülüyordu sürekli. Mağazaya götürdüm, direkt iade aldılar sorgusuz sualsiz.

17 ocak 2020 15:29

8. Eşime aldığımız gömlek yıkanınca çekmişti. Üstelik en içindeki yıkama talimatı vs. olan etiketi bile kesmişti eşim. Ona rağmen hiç zorlamadan aldılar, aynı gömleğin iki farklı rengini iade ettik hem de.

17 ocak 2020 16:21

9. Teşekkürler süslüler kabul ettiler çok rahatladım :)

17 ocak 2020 16:59