zaranın en güzel parfümleri neler?

zaranın sitesine bakıyordum da bir sürü yeni parfüm gördüm süslüler, çok merak ediyorum ama yaşadığım yerde zara olmadığından koklama şansım yok maalesef :(( çok şekerli ya da çok meyvemsi olmadığı sürece hafif çoğu kokuyu beğeniyorum. öneride bulunabilir misiniz acaba yakın zamanda parfüm alan oldu mu zaradan? ne önerirsiniz?

1. Twilight mauve diyorum. Net en iyisi süslü, çiçeksi tam bahar kokusu

15 mayıs 2021 23:29

2. (link: https://www.zara.com/tr/tr/nude-bouquet-lightly-bloom-edp-2x100-ml-p20120226.html Şu) ikili seti almıştık geçen ay. Nude bouquet zaten zara'daki favori parfümüm. Lightly bloom'u ilk kez kokladım. İkisi de aslında benzer parfümler ama nude bouquet biraz daha pudralı chloe parfümleri  tarzında bir koku. Lightly bloom ise miss dior'un tamamen aynısı. Miss dior'u daha önce kullanıyordum koku hafızam da çok iyi değildir ama sıktığım gibi 'bu miss dior' Dedim. ikisi de aşırı kalıcı bu arada. Oldukça hafif ve temiz kokuyorlar Şekerli değiller.

15 mayıs 2021 23:33

3. nude bouquet için miss dior'un aynısı demişlerdi diye almıştım, hem aynısı değil hem de hiç kalıcı değil sakın almayın

15 mayıs 2021 23:36

4. Femme, Oriental

15 mayıs 2021 23:46

5. White jasmine. Hala var mı bilmiyorum ama.

16 mayıs 2021 00:28

6. powdery magnolia'ydı, üretimden kaldırdılar bebeğimi :(